Ajuntament de Barcelona
Inicio Webmap Documentación Newsletter Contacto Opinión

Presentación | Innovación Urbana | Innovación Económica | Innovación Social
Actualidad | Contratación Pública | Participa
Inicio arrow Actualidad arrow Barcelona obre les portes de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa
Actualidad
Barcelona obre les portes de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa
Versión para Imprimir Enviar a un amigo
El nou espai, situat al Barcelona Growth Centre, aglutina tots els serveis per a les empreses de la ciutat, amb l'objectiu de facilitar el creixement econòmic i la creació de llocs de treball.
 L'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) ja és una realitat. Les empreses de la ciutat disposen des d'avui d'un espai únic on trobar tota la informació i l'assessorament per al seu creixement i la seva competitivitat.

 Per aconseguir-ho, aquest nou espai aglutina en un sol lloc tots els serveis de valor afegit que necessiten les companyies per instal·lar-se a la ciutat, créixer i generar nous llocs de treball: constitució d'empreses, finançament empresarial, cerca de treballadors, internacionalització i tràmits de comerç exterior, transmissió empresarial, creixement empresarial, innovació, localització i aterratge empresarial i informació i tràmits municipals.  

 També es posa a disposició d'entitats i empreses l'Espai Barcelona, una zona per organitzar esdeveniments i realitzar reunions o presentacions corporatives. L'objectiu és facilitar la incorporació dels valors de la marca Barcelona en clau econòmica en el si de les organitzacions.

 L'Oficina d'Atenció a l'Empresa ocupa 900 m2 a la planta baixa del Barcelona Growth Centre, el gran centre de recursos i serveis per a l'impuls empresarial situat al districte 22@.

 Aquest edifici també acull entitats de referència del sector TIC i mobile (la Fundació Mobile World Capital, el Cibernàrium de Barcelona Activa, l'Agència Marca Barcelona, BDigital, CTecno i la Universitat Oberta de Catalunya) i espais d'incubació com el Mobile Startup Barcelona i el Corporate Startup Barcelona.

 Impulsada per l'Ajuntament de Barcelona –a través de Barcelona Activa–, l'OAE és fruit del compliment d'una de les 30 mesures de la taula Barcelona Creixement, i vol esdevenir l'espai de referència per a les empreses de la capital catalana.
Miembros de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Créditos · Opinión · Contacto