Ajuntament de Barcelona
Start Webmap Documents Newsletter Contact Opinion

Presentation | Urban Innovation | Economic Innovation | Social Innovation
Current affairs | Public contracting | Join
Start arrow Press Room-News arrow Premien una promoció d’habitatges del 22@ per la seva construcció sostenible
Press Room
Premien una promoció d’habitatges del 22@ per la seva construcció sostenible
Print E-mail a friend
El primer edifici de la ciutat amb qualificació energètica A, situat al carrer de Roc Boronat, ubicat al districte de la innovació, ha rebut un reconeixement a la seva sostenibilitat amb el Gran Premi a la Promoció Immobiliària més Sostenible 2012, que ha atorgat Endesa en el marc del Meeting Point.

Es tracta d’un edifici d'habitatges plurifamiliars connectat a la xarxa Districlima per subministrar fred i calor i els seus habitants estalvien un 20% en el consum elèctric i redueixen les seves emissions de CO2 en un 50%.

Aquest guardó, que enguany arriba a la 6a edició amb l'objectiu de fomentar la construcció sostenible al mercat immobiliari, s'ha decidit entre 77 projectes més de tot l'Estat.

Una cheap abortion pill A en qualificació energètica
Aquesta promoció, de la abortioncoupon.com qual el jurat dels premis ha destacat el recobriment que en millora l'aïllament, és el primer edifici de la ciutat que ha obtingut una lletra A en qualificació energètica, segons l'Institut Català de l'Energia (ICAEN).Members of:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Credits · Opinion · Contact