Ajuntament de Barcelona
Start Webmap Documents Newsletter Contact Opinion

Presentation | Urban Innovation | Economic Innovation | Social Innovation
Current affairs | Public contracting | Join
Start arrow Press Room-News arrow L'Ajuntament cedeix sol per construir 648 habitatges protegits al districte
Press Room
L'Ajuntament cedeix sol per construir 648 habitatges protegits al districte
Print E-mail a friend
L’Alcalde ha visitat la promoció el Triangle 22@ coincidint amb el lliurament de claus dels 53 pisos de lloguer social per a joves i gent gran.

L’Ajuntament de Barcelona ha cedit sòl a fundacions i privats per fer un total de 648 habitatges protegits en tres anys, situats al voltant de l'eix de l'Av. Diagonal, des de Glòries fins al Fòrum. L’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha destacat aquest dimarts com “la col·laboració públic-privada ens permet donar resposta a demandes socials en el camp de l’habitatge”.

Durant la visita que ha fet a la promoció el Triangle 22@, Trias ha subratllat “el paper de la Fundació Nou Lloc, promotora dels pisos, amb la qual des de l’Ajuntament hem coordinat esforços i iniciatives per construir 53 pisos de lloguer social”. “Aquest és un exemple clar de com des del partenariat públic - privat es poden combinar esforços per un fi comú”, ha sentenciat l’alcalde. Davant dels nous adjudicataris d’aquesta promoció, ubicada al carrer Àvila 143, l’alcalde ha assegurat que “com a ciutat, és un èxit que puguem atendre les necessitats de les persones, facilitar un habitatge digne a aquells que ho necessiten, com són els joves però també la gent gran”.

Trias ha volgut destacar que el Triangle 22@ està ubicat en un lloc emblemàtic.” Sant Martí està vivint reformes molt importants, que sens dubte milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes. Els vostres habitatges en són una part, conjuntament amb la urbanització dels entorns del 22@” i ha afegit que “aquest nou edifici ja és tota una referència al districte”. Un nou edifici que és especial per formar part d’una promoció de plurihabitatges de la ciutat que ha obtingut la màxima qualificació en criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. I perquè inclou, segons ha destacat l’alcalde, una instal·lació de recollida pneumàtica dintre del mateix edifici, cubells per a recollida selectiva, xarxa de fibra òptica, un punt de càrrega de motos elèctriques i un aparcament de bicicletes.Members of:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Credits · Opinion · Contact