Ajuntament de Barcelona
Start Webmap Documents Newsletter Contact Opinion

Presentation | Urban Innovation | Economic Innovation | Social Innovation
Current affairs | Public contracting | Join
Start arrow Press Room-News arrow Vodafone inaugura nova seu al districte
Press Room
Vodafone inaugura nova seu al districte
Print E-mail a friend
La companyia de telefonia mòbil s’instal·larà a l’edifici 123 de l’Avinguda Diagonal, on ocuparà cinc plantes i donarà feina a més de 300 treballadors.

L’empresa multinacional de serveis de telefonia mòbil Vodafone, va inaugurar el passat 28 de juny la seva nou seu a Catalunya, situada al número 123 de l’Avinguda Diagonal, al districte del 22@. La companyia ocuparà cinc plantes de la nova seu, obra de l’arquitecte francès Dominique Perrault, el que suposarà un total de 3.000m2 i on treballaran més de 300 treballadors.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va assistir a la inauguració de la nova seu de Vodafone juntament amb el president de la companyia a Espanya, Francisco Román, i amb el director general a Catalunya, Albert Buixadé. També van estar-hi presents altres personalitats com el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Carles Flamerich, i els tinents d’alcalde Sònia Recasens i Antoni Vives.

Durant la inauguració, Trias va agrair a Vodafone Ibérica que malgrat la situació econòmica actual hagi decidit, no només mantenir les seves oficines a Barcelona, sinó invertir i ampliar el seu potencial productiu. Trias va destacar que, en els darrers anys, Barcelona i la seva Àrea Metropolitana han experimentat un creixement important en el sector de la telefonia mòbil que reforça el paper de Barcelona com a Capital Mundial del Mòbil.


 Font: Hines.Members of:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Credits · Opinion · Contact