Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Agenda arrow 14 juny 2012: Invitació al 22@Update Breakfast de juny
Agenda
14 juny 2012: Invitació al 22@Update Breakfast de juny
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
CORPORATE ENTREPRENEURSHIP: APPLYING AGILE AND LEAN CONCEPTS IN ORGANIZATIONS

Dijous, 14 de juny de 2012 de 08:30 a 10:00 hores a la Plaça de l'Univers (P3) de Fira de Barcelona (Avda. Reina Mª Cristina s/n).  Metro:Metro L1 i L3: Plaça Espanya. Bus: 9, 13, 27, 30, 37, 50, 56, 57, 65, 79, 91, 109, 153, 157. Bicing: 152 i 154. Pàrquing a la Plaça Espanya

El 22@Update Breakfast d'aquest mes es realitzarà a la Fira de Barcelona en el marc de BizBarcelona, l'esdeveniment que converteix Barcelona en la capital de l'emprenedoria i el món empresarial. Una cita ineludible per decidir-te a emprendre, trobar noves idees i fer créixer el teu negoci.

En aquesta edició descobrirem com les empreses, per enfrontar-se a un context econòmic complex com l'actual, poden implementar solucions per ser tan àgils, innovadores i orientades al mercat com ho són les start-ups. Per fer-ho, comptarem amb la participació de Jerome S. Engel, fundador de l'Entrepreneurship Program a la Universitat de Califòrnia-Berkeley, que ens parlarà de les principals estratègies que poden utilitzar les empreses per testejar noves idees i comercialitzar innovacions ràpidament. A continuació, Ramon Costa, cofundador d'inPreneur, ens presentarà com aplicar els conceptes àgils i 'lean' en les organitzacions. Per finalitzar, Itxaso del Palacio, cofundadora de FoundersFit, ens comentarà casos de corporacions que estan impulsant l'emprenedoria entre els seus treballadors.


PROGRAMA:

08:30h. Networking breakfast.
08:45h. Benvinguda, pel Sr. Josep M. Vilà, president de l'associació d'empreses i institucions 22@Network.
08:50h. Update: "Accelerating corporate Innovation", pel Sr. Jerome S. Engel, president de la Global Entrepreneurship Competition (GEC), general partner a Monitor Ventures i fundador de l'Entrepreneurship Program a la Universitat de Califòrnia-Berkeley.
09:10h. Innovador del mes: "Applying agile and lean concepts in organizations", pel Sr. Ramon Costa, cofundador d' inPreneur i professor associat a EADA Business School.
09:30h. Update: "How do Corporate Entrepreneurs get involved in Startups as co-founders?", per la Dra. Itxaso del Palacio, cofundadora de FoundersFit.
09:40h. Novetats del districte 22@Barcelona, pel Sr. Josep M. Piqué, Ajuntament de Barcelona.
09:45h. Networking coffee.


És imprescindible confirmar l'assistència 

Organitza:    
   22@Network  

Amb el cofinançament del FEDER:
   Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte