Ajuntament de Barcelona
Start Webmap Documents Newsletter Contact Opinion

Presentation | Urban Innovation | Economic Innovation | Social Innovation
Current affairs | Public contracting | Join
Start arrow Press Room-News arrow L’Ajuntament posa en funcionament 240 nous punts de recollida pneumàtica de residus al 22@ Llevant
Press Room
L’Ajuntament posa en funcionament 240 nous punts de recollida pneumàtica de residus al 22@ Llevant
Print E-mail a friend
L’Ajuntament ha posat en funcionament la vuitena central de recollida pneumàtica de Barcelona que, amb 240 punts de recollida, donarà servei al Sudoest del Besòs i la Gran Via, al districte de Sant Martí.


El sistema ha entrat en funcionament progressivament i arribarà al ple funcionament durant el mes de juliol. Amb aquesta implantació es completarà la recollida pneumàtica de la Gran Via de les Corts Catalanes al districte. La part més propera a la plaça de les Glòries ja està connectada a la central de Diagonal-Poblenou. Un cop finalitzi aquesta implantació, es posarà en marxa la recollida pneumàtica d’altres edificis del 22@Llevant que ja estan connectades a la central de recollida.

La central de recollida de residus disposa de tres plantes interconnectades i està situada al carrer Cristòbal de Moura, al 22@ de Barcelona. Està equipada amb maquinària d’última generació i proporciona diferents avantatges respecte a la recollida tradicional, principalment avantatges ambientals i socials, a més d’ordenar l’espai urbanístic.
L’any 2011 la xarxa de recollida pneumàtica va donar servei a més de 78.000 ciutadans i es van recollir 11.561 tones de residus. Actualment hi ha 7 centrals en funcionament, a les quals se suma la del 22@ Llevant: Vila Olímpica, Poblenou–Diagonal, La Sagrera–La Maquinista, Santa Caterina, El Raval, Pl. Lesseps i Fòrum (Compartida amb Sant Adrià de Besòs).

Més informació


Members of:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Credits · Opinion · Contact