Ajuntament de Barcelona
Start Webmap Documents Newsletter Contact Opinion

Presentation | Urban Innovation | Economic Innovation | Social Innovation
Current affairs | Public contracting | Join
Start arrow Press Room-News arrow Liberty Seguros amplía les seves oficines al 22@
Press Room
Liberty Seguros amplía les seves oficines al 22@
Print E-mail a friend
L'asseguradora nord-americana, filial de Liberty Mutual Group, compta amb una plantilla de 1.200 treballadors a Espanya.L'asseguradora nord-americana Liberty Seguros es traslladarà aquest estiu al complex iLlacuna del 22@, ocupant-ne l'edifici C. L'empresa està sòlidament posicionada en el sector de les assegurances a Espanya, sobretot en les divisions d'automòbils i llar.

L'empresa pertany a Liberty Mutual Group, una de les 100 empreses més grans dels Estats Units, i compta amb més de 900 oficines arreu del món. A Espanya té una plantilla de 1.200 treballadors i més d'un milió i mig de clients.

Des del 2003, Liberty Seguros ocupava un edifici al carrer Zamora, també dins del districte tecnològic de Barcelona. A partir de l'estiu, la companyia s'ubicarà en un dels tres edificis del complex iLlacuna i disposarà de 5.500 metres quadrats d'oficines.

Amb l'acord entre Liberty Seguros i la Inmobiliaria Colonial es tanca l'operació de lloguer més important de l'any a Barcelona.


Members of:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Credits · Opinion · Contact