Ajuntament de Barcelona
Start Webmap Documents Newsletter Contact Opinion

Presentation | Urban Innovation | Economic Innovation | Social Innovation
Current affairs | Public contracting | Join
Start arrow Press Room-News arrow Osiatis trasllada la seva seu de Barcelona al districte
Press Room
Osiatis trasllada la seva seu de Barcelona al districte
Print E-mail a friend
Osiatis, companyia europea especialista en la gestió d'infraestructures informàtiques i de comunicacions, ha donat a conèixer el trasllat de la seva delegació de Barcelona a una nova seu al districte 22@.
 


Osiatis, companyia europea especialista en la gestió d'infraestructures informàtiques i de comunicacions, ha donat a conèixer el trasllat de la seva delegació de Barcelona a una nova seu al districte 22@, una àrea d'excel·lència amb clusters d'alt valor afegit que concentren prop de 2.000 empreses especialment dinàmiques relacionades amb les noves tecnologies i la innovació.

La nova seu catalana de Osiatis està situada al P99, un edifici de disseny funcional i tecnològic, equipat amb els últims avenços en sostenibilitat mediambiental i adaptat a tot tipus d'exigències operatives, que consolida la consistent imatge de modernitat i maduresa d'una empresa implantada a Espanya des de fa gairebé 30 anys.

Les noves instal·lacions, on treballen més d'un centenar de professionals, disposen d'infraestructures d'última generació que permeten garantir la qualitat i continuïtat dels serveis, complint amb els més exigents estàndards en què al lliurament dels mateixos es refereix. La seu de Barcelona s'integra a la xarxa de centres d'última generació del grup Osiatis a Europa que, juntament amb la seu de Madrid, conformen els nodes principals d'una plataforma de producció virtualizada completament redundada i beneficiada per les sinergies tecnològiques i organitzatives dels seus modalitats d'explotació.

Aquesta notícia se suma al recent llançament d'una nova imatge corporativa concebuda per donar al mercat un missatge de maduresa i tecnicitat dels serveis i solucions proposats per Osiatis en un catàleg ampliat amb ofertes innovadores, específicament dissenyades per acompanyar qualsevol tipus d'organitzacions en els seus reptes d'eficiència i qualitat.
 Members of:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Credits · Opinion · Contact