Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Sala de Premsa-Notícies arrow CTecno realitza el quart estudi sobre el sector tecnològic de Catalunya
CTecno realitza el quart estudi sobre el sector tecnològic de Catalunya
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
La Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya, en col·laboració amb Penteo, està realitzant per quart any consecutiu l’estudi sobre l’evolució del sector tecnològic de Catalunya, que serveix per analitzar la situació de les empreses del sector i la seva evolució durant els propers anys. Per tal d’obtenir un resultat exhaustiu i valorar de manera qualitativa i quantitativa la situació del sector, la Fundació demana a les empreses la seva participació complimentant un qüestionari d’unes 45 preguntes tancades. Els interessats disposen de 30 dies per respondre i poden accedir al qüestionari online Enquesta en Català.

El resultat de l’estudi es farà públic una vegada finalitzat, tal i com es va fer amb l’edició de l’any passat, ‘Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2011’, del qual es pot llegir el resum executiu a la pàgina web Ctecno.

Una vegada finalitzat els treballs de recerca d’aquest any, Ctecno i Penteo facilitaran a tots els participants els resultats de l’estudi mitjançant un informe detallat, amb dades i anàlisi sobre l’estat i l’evolució del sector tecnològic català. Al mateix temps, entregaran a cada una de les empreses una sèrie de recomanacions pràctiques sobre accions que haurien de prendre a curt i llarg termini per avançar-se als canvis del mercat.

Els organitzadors de l’estudi consideren que gran part de l’èxit de l’estudi consisteix en la seva difusió i en una gran participació per part de les  empreses tecnològiques de Catalunya.Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte