Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Sala de Premsa-Notícies arrow Barcelona Media, distingida amb la “Bronze Label of Cluster Management Excellence”
Barcelona Media, distingida amb la “Bronze Label of Cluster Management Excellence”
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Barcelona Media ha estat distingida amb la “Bronze Label of Cluster Management Excellence”, un reconeixement que atorga l’European Cluster Excellence Initiative (ECEI). Aquesta organització duu a terme una iniciativa amb el suport de la Comissió Europea, que té l’objectiu de definir els indicadors de qualitat orientats a crear una marca de qualitat en la gestió de clusters que sigui internacionalment reconeguda.
 
Dels clusters que participen a l’European Digital Think Tank juntament amb Barcelona Media, només Culminatum, de Finlandia, disposa d’aquest reconeixement, que acredita l’excel•lència en la gestió. La “Bronze Label of Cluster Management” dóna entrada a Barcelona Media a l’European Cluster Management Club.

El centre tecnològic Barcelona Media - Centre d'Innovació, ubicat al districte des del 2008, impulsa la competitivitat de les empreses del sector media, promou la innovació i potencia activitats de recerca i desenvolupament en el sector.


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte