Ajuntament de Barcelona
Start Webmap Documents Newsletter Contact Opinion

Presentation | Urban Innovation | Economic Innovation | Social Innovation
Current affairs | Public contracting | Join
Start arrow Agenda arrow 11 Novembre: Jornada "Empresa i economia, més i millor"
Agenda
11 Novembre: Jornada "Empresa i economia, més i millor"
Print E-mail a friend
La XVI Jornada del Col·legi d'Economistes de Catalunya tractarà aspectes de rellevància per a la gestió empresarial i que són propis dels economistes, i se centraran en aspectes clau del desenvolupament empresarial.

Els ponents escollits reuneixen, en grau d’excel·lència –tant per la seva trajectòria professional i acadèmica uns, com per la seva experiència empresarial altres–, el coneixement i l’experiència per tal d’emplenar de contingut les sessions. Cal destacar la presència del Molt Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, l'Excm. Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona, l'Excm. Sr. Salvador Esteve, l'Hble. Sr. Andreu Mas-Colell, conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l'Il·ltre. Sr. Jaume Amat, síndic Major de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, l'Hble. Sr. Francesc Xavier Mena, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i l'Il·lma. Sra. Sònia Recasens, tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, entre d'altres. I representants d'empreses i organismes rellevants com ara: Wolters Kluwer, ESADE, Abertis, La Caixa, Universitat Rovira i Virgili, Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes, Amphos 21, Endesa, Telefónica, Accenture, Microsoft, Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Institut Català de Finances, Deloitte, Zurich, Banc Sabadell, Universitat Autònoma de Barcelona, Unnim, CatalunyaCaixa i Zyncro.

A la Sessió 7 "El 22@Barcelona, un model de reforma del territori basat en l’economia del coneixement i la innovació" es presentarà el número 64 de la Revista del Col·legi d'Economistes de Catalunya, que dedica aquesta edició al districte 22@Barcelona.

Dades de l'event:
Dia: Divendres 11 de novembre
Horari: de 8 a 14:30 hores
Lloc: Hotel Fira Palace (Av. Rius i Taulet, 1-3, Barcelona)

Programa, més informació i inscripcions a*:

Secretaria del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Av. Diagonal, 512 - 08006 Barcelona
Tel. 93 184 26 45
cec@coleconomistes.com
www.economistes.com

* 22@Barcelona us convida aquesta jornada, només cal que us identifiqueu com a empresa del districte. Places limitades. 


Members of:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Credits · Opinion · Contact