Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Agenda arrow 20 octubre 2011: Invitació al 22@Update Breakfast de octubre
Agenda
20 octubre 2011: Invitació al 22@Update Breakfast de octubre
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Smart Buildings in smart cities”, en el marc del Barcelona Meeting Point.

Dijous, 20 d'octubre de 2011 de 08:30 a 10:00 hores a Fira de Barcelona, Palau núm. 8 (Pl. Espanya s/n). Metro L1 i L3: Plaça Espanya. Bus: 9, 13, 27, 30, 37, 50, 56, 57, 65, 79, 91, 109, 153, 157. Bicing: 152, 154. Pàrquing a la Plaça Espanya.

L’ús eficient de l’energia és un factor clau per a la sostenibilitat i la reducció de costos, ja sigui en la construcció de nous edificis com en la rehabilitació. En aquesta edició del 22@Update Breakfast, emmarcada en el Saló immobiliari Barcelona Meeting Point, comptarem amb la participació d’AENOR i LAVOLA, empreses membres de la Comissió de Medi Ambient, Sostenibilitat i Valors de 22@Network. Ens parlaran de les normes aplicades en aquest àmbit i de com l’avaluació de la situació energètica d’una empresa pot ser una eina útil, no només per a l’estalvi i l’eficiència energètica de forma estructurada i sistemàtica, sinó també per contribuir a la reducció de la petjada de carboni i, en definitiva, a la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Un cop finalitzat el breakfast us convidem a continuar participant en les activitats organitzades al mateix stand Clúster Espais Productius, com són el Symposium del Barcelona Meeting Point i les reunions (speed dating) amb Consultors Immobiliaris per conèixer les ofertes i demandes d’espais a la ciutat de Barcelona i, en especial, en el districte 22@.

AGENDA:
08:30h. Networking breakfast.
08:45h. Benvinguda, per l’IIma. Sra. Sònia Recasens, segona tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona i per la Sra. Teresa Batlle, presidenta de la Comissió de Sostenibilitat i Valors de 22@Network.
08:55h. “Normativa i estandardització per a la gestió energètica d’edificis” pel Sr. David Beltrán, coordinador de l’Àrea de Sostenibilitat d’AENOR.
09:20h. “L’eficiència energètica en l’edificació, estalvi i competitivitat per a les empreses” pel Sr. Esteve Maneja, responsable de la línia de negoci d’Energia a l’empresa LAVOLA.
09:45h. Novetats del districte 22@Barcelona, pel Sr. Josep M. Piqué, Ajuntament de Barcelona.
09:50h. Networking coffee.


Els convidem a assistir al Symposium del Barcelona Meeting Point que tindrà lloc a la mateixa sala.

Barcelona Meeting PointPROGRAMA SYMPOSIUM
10:00 - 11:00 Espais Productius en l’economia del coneixement
Sònia Recasens

Segona tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona

Barcelona és un referent internacional com a ciutat de negocis. Empreses de Sectors Emergents i de Sectors Tradicionals han d’incorporar els eixos de la internacionalització i la innovació per ser competitives. Al mateix temps, el territori, la ciutat, ha de proveir la millor infraestructura i serveis per a que les empreses creïn riquesa i ocupació. La ciutat de Barcelona, plataforma de negocis global, ha especialitzat zones de la ciutat per donar resposta a aquests reptes tant en una dimensió urbana d’economia del coneixement com és el 22@, com en la reconversió econòmica dels espais de la Zona Franca de Barcelona en connexió amb el Port, Aeroport i corredor del Mediterrani.

11:30 – 12:30 Usuaris finals: nous negocis, noves necessitats
Josep Miquel Piqué
, Ajuntament de Barcelona
Fernando Amago, director general de Desenvolupament de Negoci d’Altran
Relina Bulchandani, directora del Grup de Solucions de Negoci d'Internet a Cisco  Systems Nova York
Steve Cahill, director general de COLT Telecom Group España
Tomasz Matuszczy, director de Tuenti Barcelona
Lindy Garber, sales director Arquitectura d’Aguirre Newman

La metodologia de treball de les empreses globals està canviant i per aquest motiu requereixen d’uns espais adaptats a les seves necessitats. Empreses globals explicaran com hauran de ser les oficines en un futur immediat per tal d’adaptar-se al seu ràpid creixement internacional.

13:00 – 14:00 Speed Dating: Consultores Immobiliàries al servei dels assistents

Les consultores estaran al servei dels assistents durant una hora. Els interessats caldrà que es presentin directament, sense reserva prèvia, al estand Clústers Espais Productius (Saló Professional - Palau nº8) una mica abans de les 13 hores, i podran disposar de reunions de 5 minuts amb els màxims representants de les següents consultores: BNP Paribas, CB Richard Ellis, Jones Lang LaSalle, Cushman and Wakefield, Exa, Aguirre Newman, Savills, Tasinsa i Item Agency.            

Descarregueu-vos el programa complet del Symposium del Clúster d’Espais Productius (5,51Mb.).


És imprescindible confirmar l'assistència 

Organitza:    
      22@Network

Amb el cofinançament del FEDER:
   

Més informació:
Tel. 93 419 19 86 (Sr. José Luis González / Filloy Consultors)
agenda@22barcelona.cat
www.22barcelona.com


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte