Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Sala de Premsa-Notícies arrow Més de 200 assistents a la 6a edició del 22@SyneryS
Més de 200 assistents a la 6a edició del 22@SyneryS
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
"Global Innovation: Challenges & Opportunities"

El passat 22@SynergyS es va celebrar en el marc de la KIMconference organitzada per KIMbcn a la Casa Llotja de Mar el passat dimecres 23 de març. En aquesta ocasió, la KIMconference "Global Innovation: Challenges & Opportunities" va tractar el sector healthcare i hi van assistir més de 200 persones.
El 22@Barcelona ha participat dins de la KIMconference mitjançant l’organització d’una nova edició, la sisena, del programa 22@SynergyS que consisteix en l’organització de trobades empresarials i actes de networking, en el marc de congressos o d'altres esdeveniments de caràcter científic i tecnològic que tenen lloc a Barcelona.El programa persegueix l’acostament de la recerca i el món empresarial, promovent la col·laboració entre la comunitat científica i les empreses catalanes, de cara a afavorir que el sector econòmic es beneficiï de la recerca més innovadora i potenciï la generació de noves oportunitats de negoci i l’atracció de talent a la ciutat de Barcelona.

En aquesta edició tres empreses i quatre grups de recerca universitaris van plantejar públicament les seves línies de treball, els seus reptes i els projectes més innovadors en els àmbits ehealth, biotechnology i healthy aeging. L'acte també va comptar amb la presència de tres Venture Capitals en busca de projectes interessants per invertir-hi.

En acabar les presentacions dels diferents reptes i línies de treball és va realitzar el networking entre tots els assistents.


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte