Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Serveis a l'empresa arrow Cooperació Empresarial
Cooperació empresarial
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
PROGRAMA DE COOPERACIÓ ENTRE PARCS INDUSTRIALS I TECNOLÒGICS (COPIT)


_Què és el Programa COPIT?

El programa COPIT és una iniciativa de la D.G. d'Indústria del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç (MITYC) que té com a objectiu fonamental aconseguir que millori la competitivitat i es fomenti el desenvolupament de negoci de les empreses dels Polígons Industrials i Parcs Tecnològics a través d'accions per a la cooperació entre ells.
El Programa COPIT està liderat per l'Escola d'Organització Industrial (EOI), i compta amb la col·laboració de l'Associació de Parcs Científics i tecnològics d'Espanya (APTE), la Coordinadora Espanyola de Polígons Empresarials (CEPE) i l'Empresa Nacional d'Innovació (ENISA).

Les actuacions recollides en el conveni abans esmentat estan cofinançades amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.


Les sigles COPIT provenen de Cooperació entre Parcs Industrials i Tecnològics
i el seu principal objectiu és aconseguir que es millori la competitivitat i es fomenti el desenvolupament de negoci de les empreses dels parcs Industrials i Tecnològics a través d'un programa de cooperació entre ambdós. La fi del Projecte COPIT és ajudar a canalitzar el potencial tecnològic i de subministrament de serveis dels parcs tecnològics per poder així dinamitzar i desenvolupar el potencial dels parcs industrials del seu entorn o sector.

Per aconseguir l'esmentada cooperació, el Programa COPIT es recolza en una Xarxa de Cooperació Empresarial entre les empreses i altres institucions que generin i demandin innovació en l'entorn dels parcs tecnològics i industrials (Cooperació Virtual).
Els tècnics dels parcs tecnològics i industrials animaran el funcionament de la xarxa perquè aquesta sigui una eina dinàmica.

S'incentivarà a través de l'establiment de trobades entre les empreses dels parcs tecnològics i les dels parcs industrials propers (Cooperació en Proximitat). APTE ha dissenyat un planificador de trobades via web per facilitar l'organització d'aquestes trobades.
D'aquesta manera es pretén fer que els beneficis d'estar ubicats en un Parc Tecnològic arribin a zones properes a les quals hi hagi Parcs Industrials que puguin no tenir un organisme que promogui la transferència de tecnologia o l'accés a instruments que promoguin la modernització i el desenvolupament empresarial.

_Activitats dutes a terme
22@Uptade Breakfast
Trobada COPIT amb PTV PUAB i 22 @

_Contacte
Mónica Flores
monica.flores@22barcelona.cat
934019757Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte