Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Un nou model de ciutat
Normativa
Estat actual


Inici arrow Innovació Urbana arrow Un nou model de ciutat arrow Habitatges
Un nou model de ciutat
Habitatges
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
El projecte 22@Barcelona aposta decididament per la convivència dels espais productius amb nous habitatges que permeten viure a prop del lloc de treball, afavoreixen el desenvolupament del comerç de proximitat i garanteixen la vitalitat de l'espai públic al llarg de tot el dia.

En aquest sentit, el projecte recupera més de 4.600 habitatges tradicionals que foren construïts en les àrees industrials i estaven afectats des de l'any 1953, en què el Pla Comarcal va establir un ús exclusivament industrial de tots els sòls productius de la ciutat. Amb la nova clau 22@ es normalitza la presència d'aquests habitatges per primer cop en els darrers cinquanta anys i n'afavoreix la rehabilitació. També promou la construcció de 4.000 nous habitatges de protecció, que afavoreixen la diversitat social del Poblenou i permeten garantir la vitalitat de tots els carrers i espais públics al llarg del dia.

Fins al desembre de 2011, 22@Barcelona ja compta amb més de 1.300 habitatges de protecció oficial ja finalitzades, i més de 500 en procés de construcció o amb llicència concedida.

Si desitja rebre més informació dels habitatges de protecció, pot adreçar-se a l'Oficina de l'Habitatge.Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte