Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Sala de Premsa-Notícies arrow Premis 22@Network 2010
Premis 22@Network 2010
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
El darrer 10 de juny va tenir lloc la celebració de l’Assemblea General de 22@Network, durant la qual es va produir l’acte d’entrega dels Premis de la Network 2010, un reconeixement anual a aquelles empreses i institucions que han contribuït a l’èxit de l’associació.

Entre els premis atorgats en aquesta ocasió trobem:

-    Premi Can Canela, a la implicació corporativa en l’Associació 22@Network i els seus objectius: Canal IP, per la seva participació de forma activa en la Comissió d’Innovació de l’associació.

-    Premi Rafael González Tormo, a la implicació personal en l’associació 22@Network i els seus objectius: Esther Comabella, de l’empresa Innotalentum, per la seva col·laboració en les comissions de Recursos Humans i Talent i la seva implicació personal en els objectius de l'Associació.

-    Premi Quatre Cantons, a la col·laboració amb el 22@Network dins el Poblenou: Carme Turégano, cap de Serveis Personals del districte de Sant Martí, per la seva contribució a donar a conèixer la dimensió social del projecte 22@Barcelona, així com de l’associació.

-    Premi John Shields, a la difusió del projecte 22@Barcelona més enllà del Poblenou: Greg Clark, col·laborador d’institucions com The Urban Land Institute, The London Development Agency o l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), reconeixent la seva ajuda en la divulgació del projecte 22@Barcelona arreu del món.

Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte