Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Agenda arrow 27-28 setembre 2010: I Fòrum Internacional d’Universitats Corporatives de Barcelona
Agenda
27-28 setembre 2010: I Fòrum Internacional d’Universitats Corporatives de Barcelona
Versio per a Imprimir Enviar a un amic

El I Fòrum Internacional d'Universitats Corporatives - ICUF és un punt de trobada clau a Barcelona per als màxims responsables d'estratègia i direcció de l'educació executiva d'empreses de tot el món i està orientada especialment a directius sènior de companyies amb presència multinacional encarregats de l'estratègia i la direcció de l'educació executiva.

Els assistents a l'ICUF podran compartir i analitzar els models i tendències actuals, i reflexionar sobre les formes amb les que les universitats corporatives poden impulsar els canvis estratègics que ajudin a crear valor en les seves organitzacions. El contingut del programa tractarà principalment els temes següents: "Liderar el canvi i el paper de les universitats corporatives" i "Reptes i tendències de futur".

L'ICUF, dirigit per especialistes en la matèria, experts procedents de prestigioses escoles de negocis, està ideat per debatre el paper estratègic de les universitats corporatives i la seva evolució recent i futura. Gràcies al seu enfocament participatiu, els assistents podran fer networking i compartir idees i experiències entre ells.

Aquest esdeveniment és una fantàstica ocasió per aprendre i compartir informació sobre educació corporativa i descobrir la ciutat de Barcelona, molt ben ubicada per a tot tipus d'activitats empresarials, com la formació corporativa executiva.

Per a més informació: www.icufbcn.com


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte