Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Espai per a professionals
Espai per a ciutadans


Inici arrow Innovació Social arrow Espai per a ciutadans arrow Xarxa d'aules multimèdia
Espai per als ciutadans
Xarxes d'aules multimèdia
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
22@Barcelona, amb el seu projecte Districte Digital, ha posat en marxa la Xarxa d'Aules Multimèdia amb l'objectiu de facilitar l'accés dels ciutadans i de les entitats i associacions del districte a les noves tecnologies, així com el seu ús i aprenentatge.

Amb les cinc noves aules multimèdia, ubicades en dos centres cívics i tres casals de gent gran i dotades de 30 equips informàtics, impressores i projectors audiovisuals, s'aconsegueix augmentar els punts d'accés a la xarxa i oferir un nou servei dedicat a l'accés a la informació i al suport actiu a la formació. L'accés a aquestes aules és lliure i l'usuari pot gaudir d'aquest autoservei entre 4 i 8 hores setmanals, fent una reserva prèvia.

L'autoservei que ofereixen les aules multimèdia permet a l'usuari utilitzar les eines d'ofimàtica, consultar Internet, digitalitzar i gravar documents, visualitzar arxius multimèdia i utilitzar el programari de tractament i edició d'imatges, entre altres activitats.

A més a més, a l'autoservei, l'usuari compta amb l'assessorament puntual de personal especialitzat i amb una oferta de sessions de formació que inclou l'ús de la informàtica adreçada a tots els públics, a col·lectius amb necessitats especifiques, i a activitats concretes per a entitats, entre altres.

Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte