Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió
Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Estat actual arrow Promoció i atracció d'empreses
Estat actual
Promoció i atracció d'empreses
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Durant 2009, amb l’objectiu d’atraure inversors immobiliaris al districte, projectes d’edificació i noves empreses al districte, es va organitzar la participació de la societat a dos Roadshows d’atracció d’inversió, on 22@Barcelona presentava el districte a empreses seleccionades: Hamburg (gener’09) i Zurich (maig’09).
 
També s’ha participat en 3 fires immobiliàries cercant inversors que vulguin desenvolupar algun projecte al districte: MIPIM (Cannes, març’09), Expo Real (Munich, octubre’09) i BMP (Barcelona, octubre’09). Aquest any 2009, 22@Barcelona s’ha presentat dins el marc global del Barcelona Economic Triangle, projecte liderat per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i que aposta de manera ferma i decidida per un model de creixement econòmic basat en la innovació i la creativitat i plenament inserit en l’economia del coneixement.

Així mateix, s’ha participat a la fira BIO’09, la Primera trobada internacional del món de la Biotecnologia; a l’ETRE, al Mobile World Congress i als diversos “Barcelona Update program”, liderats per Promoció Econòmica.

22@Barcelona ha explicat al món el model d’innovació urbana i econòmica, amb el Best Practice Internacional: Cape Town (agost’09), Oslo (març’09), Poznan (setembre’09) i Brusel·les (setembre’09).

D’altra banda, s’han atès des de Barcelona a més de 126 delegacions que han visitat 22@Barcelona provinents de països com: Argentina, Austràlia, Alemanya, Brasil, Dinamarca, Equador, França, Israel, Korea, Sud-àfrica, Turquia, UK, Xina, ...

El nombre d’empreses continua augmentant cada any. D’entre les darreres a instal·lar-se destaquen: Prointec, Aggaros, Col·legi Oficial d’Infermeria, Agència Catalana del Consum, ICNET Consulting, Delaware, Esabe Informática Distribuida, S.L., etc.

22@Barcelona també ha participat en altres projectes de l’Ajuntament com l’elaboració del llibre de Value Capture Finance (Urban Land Institute), on s’ explica el model de gestió urbanística propi com a model a seguir, conjuntament amb 4 projectes europeus més; i ha participat en la comissió de la Expo Shanghai 2010, ja que 22@Barcelona, juntament amb Ciutat Vella, han sigut escollits per estar presents en aquesta Exposició Universal per les seves bones pràctiques urbanístiques.


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte