Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Espai per a professionals
Espai per a ciutadans


Inici arrow Innovació Social arrow Espai per a ciutadans arrow Memòria Virtual de Gent Gran
Espai per als ciutadans
Memòria Virtual de la Gent Gran
Versio per a Imprimir Enviar a un amicLa Memòria Virtual de la Gent Gran és un projecte multimèdia que fa possible que alumnes i persones grans col·laborin conjuntament en la recuperació de la memòria històrica del districte de Sant Martí. D'una banda, mitjançant entrevistes personalitzades i comunicació per Internet, els alumnes poden conèixer i elaborar la memòria i biografia de persones grans voluntàries de Sant Martí. I, d'altra banda, les persones grans poden acostar-se a l'ús de les noves tecnologies aprofitant l'experiència dels més petits i la formació que se'ls ofereix paral·lelament.
D'aquesta manera, a més de recuperar la memòria històrica del districte, s'aconsegueix acostar la gent gran a les noves tecnologies i posar en contacte a dues generacions molt diferenciades entre les que es crea una relació molt interessant.

Fins a la data ja han participat 350 alumnes i més de 70 persones grans.

Per conèixer  l'actualitat d'aquest projecte, que està preparant la 3a edició, podeu consultar el seu web: www.memoriavirtual.org.

Organitzen:

Consorci d'Educació de Barcelona, Centre de recursos pedagògics de Sant Martí, Barcelona TV, l'obra social de la Caixa i 22@Barcelona.
    

    

   
Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte