Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Un nou model de ciutat
Normativa
Estat actual


Inici arrow Innovació Urbana arrow Un nou model de ciutat arrow Nou model d'equipaments
Un nou model de ciutat
Nou model d'equipaments
Versio per a Imprimir Enviar a un amic

El projecte 22@Barcelona preveu que un 10% del sòl transformat es destini a equipaments públics (145.000 m2), majoritàriament als denominats equipaments 7@, que acullen activitats de formació, investigació i divulgació de noves tecnologies. Aquesta mesura afavoreix les sinèrgies entre les universitats que estaran a 22@Barcelona, els centres tecnològics, els centres d'investigació i l'activitat productiva en general i millora l'eficiència del conjunt, ja que garanteix la disponibilitat d'una àmplia oferta de capital humà altament qualificat i afavoreix, alhora, la col·laboració dels seus equips de recerca amb les empreses instal·lades al 22@Barcelona.

Alhora, aquestes dotacions contribueixen a pal·liar el dèficit d'equipaments comunitaris del barri, d'acord amb el Pla d'Equipaments del Poblenou, elaborat conjuntament entre els veïns i l'Ajuntament, que preveu la construcció d'escoles, centres de barri, residències per a la gent gran, etc.

Fins al desembre de 2011 s’han construït més de 110.000 m2 de sostre d’equipament. Pel què fa als equipaments dedicats al teixit productiu destaquen l’edifici Media-TIC, el Mediacomplex, l’incubadora d’empreses Almogàvers Business Factory, diferents universitats com la UPF, la UB, la UPC, la UOC... En referència als equipaments pel teixit veïnal cal destacar el CEIP Llacuna, el Centre de Barri i el Casal de Gent Gran de Camí Antic de València, el Centre de Barri de Vila Olímpica i l’Escola Bressol l’Aliança.Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte