Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió
Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Estat actual arrow Innovació i tecnologia
Estat actual
Innovació i tecnologia
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
La missió del Departament de Recerca i Innovació és fomentar la innovació a la ciutat de Barcelona i fer que esdevingui un referent en innovació a les ciutats, en tots els seus àmbits.
Els projectes concrets endegats al 2009 s’emmarquen en tres àmbits:

L’any 2009 ha estat el de posada en marxa del projecte 22@Urban Lab, que presenta el districte 22@Barcelona com espai de prova de solucions innovadores.
Amb aquest projecte es vol facilitar a les empreses que estiguin desenvolupant projectes innovadors i que es troben en fases de pre-comercialització la possibilitat de testejar-los en el districte mitjançant proves pilot.
Aquest programa es va crear al 2008 per a extreure el màxim valor als esdeveniments i congressos associats a l’economia del coneixement que es celebren a Barcelona, convertint oportunitats relacionals amb oportunitats de negoci i potenciant dinàmiques d’innovació i el valor de les xarxes.
Aquest any 2009 s’han celebrat tres edicions que han comptat amb la presència de 165 empreses i 825 persones investigadores.
Dins el departament d’Innovació, un dels àmbits de treball durant el 2009 ha estat la sistematització i recerca dels mecanismes per la compra pública innovadora.
S’han dut a terme dos tallers, el de recollida de residus en el nou mercat de Bellcaire i el d’implantació de micro plataformes logístiques en zones comercials de la ciutat.Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte