Ajuntament de Barcelona
Inicio Webmap Documentación Newsletter Contacto Opinión
Presentación | Innovación Urbana | Innovación Económica | Innovación Social
Actualidad | Contratación Pública | Participa


Concentración de talento
Clusters
Cultura innovadora
Centros tecnológicos
Plataforma internacional
Espacios de negocios
Espacio para profesionales
Servicios para empresas
Estado actual


Inicio arrow Estado actual arrow Redes y talento
Estado actual
Xarxes i talent
Versión para Imprimir Enviar a un amigo
Durant el 2009, en la vessant més social de les actuacions de la societat, s’ha donat continuïtat als projectes endegats en anys anteriors i alhora se n’han generat de nous.

  • Dins l’àmbit de les xarxes, la societat ha portat a terme la celebració del 22@Update Breakfast, punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores una vegada al mes al districte de la innovació i que es celebra des de finals de 2004 amb una mitjana d’assistents de 150 persones.
Per potenciar la connexió internacional, s’ha promogut el IN22@ International Networking, la Xarxa de Good Will Ambassadors del 22@: dues trobades durant el 2009, una al juny i l’altra al novembre amb un total de 127 directius assistents de varis països: Finlàndia, Noruega, Suècia,Dinamarca i Estats Units.

  • Dins l’àmbit del talent, el 2009 ha estat l’any del programa pilot de creació de talent 22@CreaTalent dut a terme en nou escoles del Poblenou, amb el desenvolupament de 80 tallers de formació, 500 estudiants, 200 pares i mares, 150 persones de professorat, 60 persones expertes. Al mateix temps, s’ha participat a la First Lego League en el marc d’aquest mateix programa. 
També s’ha seguit el programa 22@Staying in Company, un projecte de pràctiques en empreses que posa en contacte els millors estudiants amb les empreses més innovadores de l'entorn de 22@Barcelona amb la finalitat d'atraure, retenir i connectar el talent internacional i local amb el conjunt empresarial del districte de la innovació.











Miembros de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global



© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Créditos · Opinión · Contacto