Ajuntament de Barcelona
Start Webmap Documents Newsletter Contact Opinion
Presentation | Urban Innovation | Economic Innovation | Social Innovation
Current affairs | Public contracting | Join


Talent concentration
Cluster
Innovative culture
Technological centres
International platform
Business plots
Space for professionals
Services for companies
Current state


Start arrow Current state arrow Network and talent
Current status
Xarxes i talent
Print E-mail a friend
Durant el 2009, en la vessant més social de les actuacions de la societat, s’ha donat continuïtat als projectes endegats en anys anteriors i alhora se n’han generat de nous.

  • Dins l’àmbit de les xarxes, la societat ha portat a terme la celebració del 22@Update Breakfast, punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores una vegada al mes al districte de la innovació i que es celebra des de finals de 2004 amb una mitjana d’assistents de 150 persones.
Per potenciar la connexió internacional, s’ha promogut el IN22@ International Networking, la Xarxa de Good Will Ambassadors del 22@: dues trobades durant el 2009, una al juny i l’altra al novembre amb un total de 127 directius assistents de varis països: Finlàndia, Noruega, Suècia,Dinamarca i Estats Units.

  • Dins l’àmbit del talent, el 2009 ha estat l’any del programa pilot de creació de talent 22@CreaTalent dut a terme en nou escoles del Poblenou, amb el desenvolupament de 80 tallers de formació, 500 estudiants, 200 pares i mares, 150 persones de professorat, 60 persones expertes. Al mateix temps, s’ha participat a la First Lego League en el marc d’aquest mateix programa. 
També s’ha seguit el programa 22@Staying in Company, un projecte de pràctiques en empreses que posa en contacte els millors estudiants amb les empreses més innovadores de l'entorn de 22@Barcelona amb la finalitat d'atraure, retenir i connectar el talent internacional i local amb el conjunt empresarial del districte de la innovació.Members of:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Credits · Opinion · Contact