Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió
Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Estat actual arrow Espais i desenvolupament empresarial
Estat actual
Espais i desenvolupament empresarial
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Durant 2009, s’han desenvolupat les activitats necessàries per donar acollida a les empreses vinculades als 5 clústers. Per exemple, a través de la UGAP (Unitat de Gestió d’Ajuts a Projectes) s’ha ofert un servei d’assessorament personalitzat per a la identificació d’oportunitats de finançament públic per als projectes estratègics de les empreses, a l’àmbit de l’R+D+I, la internacionalització, la incorporació de talent a l’empresa o la identificació de noves oportunitats de negoci.

També s’ha desenvolupat un programa d’Indústries Tradicionals amb PIMEC i CECOT portant-se a terme la identificació i segmentació d’un mínim de 150 empreses dels sectors tradicionals de major presència al territori per tal  d’obtenir un mapa acurat de les empreses i identificar reptes, oportunitats i necessitats.

22@Barcelona va encarregar-se d’organitzar dins el HIT la GEC (Global Entrepreneurship Competition) amb la participació de 22 Entrepreneurship centers i 25 projectes empresarials finalistes.

Per últim, i a fi d’afavorir el creixement empresarial, des de la part de desenvolupament empresarial s’ha dut a terme un programa de creixement empresarial GLOBAL GROWTH PROGRAM impartit pels professors Kenneth P. Morse, fundador del MIT Entrepreneurship Center i William K. Aulet, director general MIT Entrepreneurship Center.
Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte