Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Agenda arrow 18 febrer 2010: Invitació al 22@Update Breakfast de febrer
Agenda
18 febrer 2010: Invitació al 22@Update Breakfast de febrer
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
La temàtica d'aquest Breakfast girarà al voltant de les noves tendències en mobilitat, el Mobile World Congress i el clúster TIC de 22@Barcelona, i comptarà amb la participació de Barcelona Digital Centre Tecnològic i Conzentra.

"Noves tendències en mobilitat: el Mobile World Congress i el clúster TIC de 22@Barcelona"


Dijous, 18 de febrer de 2010 de 08:30 a 10:00 hores a l'auditori de l'edifici Imagina (Av. Diagonal, 177). Metro L1: Glòries. Bus: 6, 7, 92 i 192. Tramvia T4: Glòries. Bicing: 152 i 154. Pàrking al carrer de la Llacuna, 101.


El Mobile World Congress (MWC) és un dels esdeveniments internacionals més importants per a les empreses del sector TIC. Per aquest motiu en aquesta edició del 22@Update Breakfast l’Associació 22@Network ha convidat Barcelona Digital Centre Tecnològic, que ens parlarà de les novetats i tendències del sector de les TIC aplicades a la Mobilitat presentades en el marc del MWC. En l’apartat d’innovador del mes, comptarem amb l’empresa Conzentra, una empresa del sector TIC que es dedica a desenvolupar serveis per a la mobilitat i que ens presentarà el sistema de gestió de magatzems, una solució mòbil basada en la tecnologia RFiD que millora notablement l’eficiència i redueix eficaçment el nombre de papers associats a l’operativa diària.


AGENDA:
08:30h. Networking breakfast
08:45h. Benvinguda, per l'Im. Sr. Jordi William Carnes, tinent d’alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica i president de 22@Barcelona i pel Sr. Josep M. Vilà, president de 22@Network.
08:50h. Update: 'Noves tendències en mobilitat: el Mobile World Congress”, pel Sr. Marc Torrent, director del departament de R+D en Mobilitat de Barcelona Digital Centre Tecnològic.
09:15h. L’ innovador 22@ del mes: :'Sistemes mòbils per la gestió i control online de stocks en magatzems de servei per eCommerces”per la Sra. Raquel Hernando, product manager de l'empresa Conzentra.
09:40h. Novetats de l'associació 22@Network, pel Sr. Josep M. Vilà, president de l'associació d'empreses i instituciones de 22@Barcelona.
09:45h. Novetats del districte 22@Barcelona, pel Sr. Josep M. Piqué, conseller delegat de 22@Barcelona.
09:50h. Networking coffee.


És imprescindible confirmar l'assistènciaOrganitza:    
22@Barcelona      22@Network
Mediapartner:


El Economista
Col·labora:

Barcelona Digital Centre Tecnològic
   
Technology partner:
   Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte