Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Sala de Premsa-Notícies arrow Newsletter arrow Històric 22@Newsletter arrow 22@Newsletter 06/09
22@Newsletter 06/09
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Newsletter 22@Barcelona
06/09

Publicació mensual
 
 
UPDATE JUNY / UPDATE JUNIO / JUNE UPDATE
 

Aquest darrer mes la participació de 22@Barcelona en esdeveniments nacionals i internacionals ha estat molt remarcable, destacant-ne la fira de biotecnologia d’Atlanta, l’assemblea general de l’associació internacional de parcs científics (IASP) i el Dia de l’Emprenedor de Barcelona Activa. El mes de maig ha posat també el punt i final a la iniciativa pilot del programa 22@CreaTalent, que durant vuit mesos ha incentivat la creació de vocacions en els àmbits de la ciència i la tecnologia als escolars del districte.

Les empreses continuen escollint el districte 22@Barcelona com a territori per instal·lar les seves oficines. Les últimes en decidir instal·lar-se han estat el grup Bassat Ogilvy i l’Agència Catalana del Consum. D’altra banda el sector de serveis a 22@Barcelona continua augmentant com a conseqüència del ritme constat d’instal·lació de noves empreses al districte, com és el cas de l’Hotel & Spa Villa Olímpic@Suites, l'últim hotel que ha obert les seves portes al districte.


 
L’ACTUALITAT AL DISTRICTE / ACTUALIDAD EN EL DISTRITO / NEWS IN THE DISTRICT
Tornar Tornar al inici   
 

TEMA DEL MES / TEMA DEL MES / TOPIC OF THE MONTH:
 

Finalitza amb èxit el projecte pilot 22@CreaTalent: L’Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va presidir la cloenda del programa 22@CreaTalent que va reunir a més de 600 participants. 22@CreaTalent és una iniciativa pilot adreçada a alumnes, famílies i mestres que vol contribuir al desenvolupament de la creativitat i la innovació, i a incentivar la creació de vocacions en els àmbits de la ciència i la tecnologia.
Més informació...


 

NOTÍCIES / NOTICIAS / NEWS:
 
 • Dia de l'emprenedor: 22@Barcelona va participar, dins el marc del Dia de l’Emprenedor, organitzat per Barcelona Activa els passats 20 i 21 de maig, amb la creació d’un nou espai “Proposa” dissenyat per identificar serveis i productes innovadors per a reptes plantejats des de l’Ajuntament de Barcelona,  a més d’estar present amb un stand informatiu per atendre a empreses i emprenedors.
  Més informació...
 • BIO ATLANTA: Una delegació de 22@Barcelona ha participat conjuntament amb Biocat, la BioRegió de Catalunya, en la Fira de Biotecnologia d’Atlanta (18-21 maig 2009), la trobada de referència mundial en el sector biotecnològic a la que hi han assistit més de 20.000 persones provinents de 70 països de tot el món.
  Més informació...
 • Festa de cloenda de la 'Memòria Virtual de la Gent Gran': Un total de 109 escolars i 50 persones grans van celebrar l’èxit de la seva col·laboració per la recuperació de la memòria històrica del districte a través de l’ús de les noves tecnologies.
  Més informació...
 • 22@Barcelona ha participat a l’assamblea general de la IASP a Carolina del Nord: A l’assamblea s’ha presentat l’Atlas Mundial de la Innovació 'Wainova”. La International Association of Science Parks (IASP) engloba 355 parcs científics i més de 200.000 empreses de 71 països d’arreu del món.
  Més informació...
 

INICIATIVES EN CURS / INICIATIVAS EN CURSO / ONGOING PROJECTS:
 

 • 22@Staying in company: Un programa de pràctiques en empreses que posa en contacte els millors estudiants amb les empreses més innovadores de l'entorn de 22@Barcelona.
  Més informació...
 • 22@UGAP: 22@Barcelona ha creat la Unitat de Gestió d'Ajuts a Projectes (UGAP) per oferir a les empreses instal·lades o en procés d'aterratge al districte un servei personalitzat d'assessorament per a la identificació d'oportunitats de finançament públic per als seus projectes estratègics.
  Més informació...
 

ACTIVITATS DE LES EMPRESES DEL DISTRICTE / ACTIVIDADES DE LAS EMPRESAS DEL DISTRITO / NEWS FROM COMPANIES IN THE DISTRICT
Tornar Tornar al inici   
 
 

 • Creix el sector serveis a 22@Barcelona: L'Hotel & Spa Villa Olímpic@Suites, hotel de quatre estrelles del Grup ZT Hoteles, ha obert les portes al districte de la innovació, al carrer de Pallars 121-125.
  Més informació...
 • La UPC School impulsa la carrera de la dona en els sectors tecnològics: La UPC School of Professional & Executive Development fa entrega dels premis Dona Tech XXI i Futura Dona Tech XXI.
  Més informació...

 

NOVES INCORPORACIONS / NUEVAS INCORPORACIONES / NEW ARRIVALS
 

 

22@UPDATE BREAKFAST
Tornar Tornar al inici   
 

 
 

22@Breakfast

AGENDA
Tornar Tornar al inici   
 
 • 17-19 de juny 2009
  HIT BARCELONA:
  HIT09 Barcelona és la única trobada mundial sobre innovació que reuneix a destacats gurús en innovació, emprenedors i inversors per impulsar projectes empresarials estratègics dels sectors amb major potencial de creixement, Telecom, Cleantech i Healthcare.
  Més informació...
 • 18 de juny 2009
  22@Update Breakfast de juny:
  'Cap a on mira el finançament privat? Casos d’èxit' és el tema d'aquest proper esmorzar que comptarà amb la participació de Google.org Investment, Woman 2.0 i Privalia, i se celebrarà a l'Auditori de CaixaForum.
  Més informació...
 • 22 i 23 de juny 2009
  Global Growth Program:
  Dins del Global Growth Program s'organitza el segon Workshop sobre 'Operational Excellence' a la UPC- School of Professional and Executive Development'. Us podeu inscriure a ggp09@22barcelona.com
  Més informació...
 • 6-17 July 2009
  3rd Barcelona Clusters Summer School:
   The third Barcelona Clusters Summer School (BCSS 2009) is organized by the International Centre for Competitiveness of the IESE Business School, from the 6th to the 17th of July 2009. As in the past two editions, the program has been designed and coordinated by Emiliano Duch, one of the pioneers in cluster competitiveness management.
  Més informació...
 • 7-11 de juliol 2009
  Jornades Tipogràfiques de BAU:
   Es tracta d’una plataforma de reflexió y experimentació entorn a la tipografia en totes les seves possibles aplicacions mitjançant workshops, conferències i exposicions.
  Més informació...
 

22@BARCELONA ALS MITJANS / 22@BARCELONA EN LOS MEDIOS / 22@BARCELONA IN THE MEDIA
Tornar Tornar al inici   
 
   


Agenda

Notícies

Inciatives

Cercador d'espais

22@Plus

Finançament públic: UGAP

22@Staying in company

Dóna't d'alta

Contacte i suggeriments


 
 

Més informació:
22@Barcelona - Gabinet de premsa Filloy&Associats
Tel. 93 507 35 00
info@22barcelona.com
www.22barcelona.com
HitBarcelona

   

Accedir a l'històric del Newsletter de 22@Barcelona

Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte