Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Sala de Premsa-Notícies arrow L’expert en innovació Ken Morse participa en el Global Growth Program
L’expert en innovació Ken Morse participa en el Global Growth Program
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Un total de 20 empreses catalanes participen al Global Growth Program, un seminari d’assessorament en continguts de vendes, cooperació i finançament per a companyies en fase de creixement.


Durant els dies 22 i 23 de juny, ha tingut lloc el segon workshop del Global Growth Program sota el títol “Creating Shareholder Value through Entrepreneurial Operational Excellence”, conduït per Kenneth P. Morse, director del Centre d’Emprenedors del Massachusets Institute of Technology (MIT). Aquesta trobada, organitzada conjuntament per Barcelona Activa i 22@Barcelona, s’ha adreçat a les empreses de la ciutat de Barcelona innovadores, de base tecnològica o biotecnològica, amb un elevat potencial de creixement.

Els assistents han tingut l’ocasió d’aprendre les tècniques necessàries per millorar la gestió empresarial amb un enfocament global, així com per aprofundir en aspectes d’excel·lència operacional.

L’edició d’enguany ha acollit a 39 participants de 20 empreses diferents que han estat seleccionades d’entre gairebé un centenar de companyies. El programa, que combina aspectes teòrics i pràctics, pretén assessorar a les empreses en el seu creixement a nivell de continguts de vendes, aliances estratègiques i finançament. En el decurs del programa, s’ha orientat i format a les empreses per tal de poder definir i desenvolupar una estratègia de creixement en el context internacional.

Les empreses que hi han participat i que han estat disposades a enfrontar-se als ambiciosos reptes de creixement en facturació que planteja aquest programa són: AB-Biotics, AB Tel, Aida Center, Aifos Solutions, Apesoft, Cink Shaking Business, Communi.tv, Drivania, Emovilia, Focus On Emotion, Genaker, Icar Vision, Neuroscience Technology, Polymita, Qualia, VozTelecom, Wututu i Xperience Consulting, entre otros. Totes elles, empreses amb mentalitat global, amb productes o serveis d'alt potencial de penetració en el mercat global i que facturen en l'actualitat 1 milió d'euros.
   
El Global Growth Program, al llarg d’aquest any, es duen a terme diverses accions incloses en el Global Growth Programa: tres workshops en què es tractaran continguts de màrqueting, excel·lència operacional, i lideratge i finançament per créixer; una trobada de networking; i, per últim, un fòrum d’inversió.

La iniciativa ha estat impulsada per Barcelona Activa i 22@Barcelona, en col·laboració amb la Cambra de comerç de Barcelona, ACC1Ó i els tres centres educatius presents en el districte tecnològic: Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB), la Fundació UPC i la Pompeu Fabra.


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte