Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Serveis a l'empresa arrow Innovació i tecnologia
Innovació i tecnologia
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
22@Barcelona ofereix a les empreses diferents instruments per fomentar la innovació i l'accés al coneixement i a la tecnologia, amb l'objectiu de potenciar la generació de noves oportunitats de negoci, sinèrgies i l'accés a nous mercats.

A més, 22@Barcelona integra les empreses innovadores del districte al treball en xarxa de les diferents associacions de les quals n'és membre: la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT), la Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE) i la International Association of Science Parks (IASP).

Alguns dels programes més destacats que fomenten la innovació i l'accés al coneixement i a la tecnologia són:
  • PROGRAMA BARCELONA URBAN LAB
22@Barcelona s'ofereix a les empreses tecnològiques que s'instal·len al districte com a potencial plataforma pel desenvolupament de projectes pilot sobre noves tecnologies o aplicacions tecnològiques mitjançant el programa Urban Lab.
  • PROGRAMA 22@SYNERGYS
El programa 22@SynergyS organitza trobades empresarials i sessions de treball, en el marc de congressos o d'altres esdeveniments de caràcter científic i tecnològic que tenen lloc a Barcelona. L'objectiu és facilitar a les empreses l'accés al coneixement científic, la recerca i la tecnologia i potenciar la generació de noves oportunitats de negoci.
  • PROMOCIÓ DE LA COMPRA PÚBLICA INNOVADORA
22@Barcelona aposta pel foment de la innovació amb l’objectiu de dotar al ciutadà de més i millors productes i serveis: des de millorar la mobilitat a la ciutat a fer-la més segura, més sostenible i apropar l’administració al ciutadà. Però un altre objectiu és el de reforçar la competitivitat del teixit empresarial i facilitar el seu accés al mercat, alhora que vol incrementar l’atractivitat de Barcelona per a empreses innovadores que vulguin establir-s’hi. També és clau apropar el món científic i tecnològic procedent de les nostres universitats al teixit empresarial local i ajudar a que es produei­xi la transferència tecnológica.
Consulteu el llibre que 22@Barcelona ha editat i que recull nou experiències sobre compra pública innovadora.
  • PROGRAMA DE VALORITZACIÓ TECNOLÒGICA
A través de la Fundació KimBCN, s'ofereix a les empreses diagnosis personalitzades per a l'avaluació i valorització de la seva tecnologia i la identificació d'oportunitats d'innovació.
Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte