Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Serveis a l'empresa arrow Espais i infraestructures
Espais i infraestructures
Versio per a Imprimir Enviar a un amic

22@Barcelona disposa d'espais, de compra i lloguer, per a la instal·lació de petites i mitjanes empreses innovadores i seus de grans corporacions, així com espais flexibles i de transició per a empreses en fase de creixement o per facilitar l'aterratge d'empreses internacionals al districte.

  • CERCA D'ESPAIS
22@Barcelona assessora i acompanya les empreses en la cerca dels espais més adients a les seves necessitats i ofereix informació actualitzada sobre els espais disponibles, i aquells que ho seran a mig termini, per facilitar la planificació de les empreses en els seus processos de trasllat o aterratge.
Accediu des d'aquí al cercador d'espais de la ciutat de Barcelona.
  • CERCA D'ESPAIS PER ORGANITZAR ESDEVENIMENTS
22@Barcelona aglutina moltes espais, empreses i hotels que permeten celebrar-hi esdeveniments, reunions, presentacions de producte, formació.... Per aquest motiu, s'ha desenvolupat una eina on podreu trobar tota la informació necessària sobre cada espai (ubicació, característiques, fotografies i dades de contacte).
Cerqueu l'espai que més s'adapta a les vostres necessitats al cercador d'esdeveniments.

  • PLATAFORMA D'ATERRATGE AL 22@BARCELONA
Disponibilitat d'espais flexibles i de qualitat per a la instal·lació d'empreses internacionals en fase de creixement i espais de transició que faciliten el procés d'aterratge i la instal·lació definitiva al districte a les empreses internacionals que ho sol·liciten.
Espais Weekly i Espais Monthly: lloguer d'espais modulars per setmanes o mesos en funció de les necessitats de l’empresa. Aquests espais disposen de sales de reunions compartides, accés Wi-Fi i d’altres serveis generals.

  • INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT SOBRE INFRAESTRUCTURES
22@Barcelona ofereix a les empreses informació sobre les infraestructures desenvolupades al districte i assessorament per al seu millor aprofitament:

•  Telecomunicacions, amb la xarxa de fibra fosca que permet la lliure contractació d'operador per part de les empreses i la possibilitat d'enllaços punt a punt dins del districte. Per tant, 22@Barcelona es converteix en operador neutral de fibra fosca. Aquesta xarxa disposa d'una gran capacitat que permet oferir tot tipus de serveis de qualitat de telecomunicacions a les empreses instal·lades al districte. El disseny d'aquesta xarxa ha tingut en compte que qualsevol operador de serveis de telecomunicacions pugui fer-ne ús per poder oferir serveis de gran capacitat de telecomunicacions a les empreses ubicades al 22@Barcelona.

Actualment, els operadors que ofereixen serveis de telecomunicacions a través d'aquesta  xarxa a 22@Barcelona són:

             Al-Pi         Colt          Ono          Adamo          Jazztel

Les empreses disposen, a més, de la possibilitat d'instal·lació d'antenes i sistemes de transmissió  de ràdio.

•  Recollida pneumàtica i selectiva de residus, que minimitza la contaminació acústica produïda pel sistema convencional de recollida d'escombraries i contribueix a una millor qualitat de l'espai públic al fer desaparèixerels contenidors dels carrers.

• Climatització centralitzada, amb un 40% més d'eficiència energètica respecte els mecanismes tradicionals, un estalvi de costos superior al 10% i la maximització de l'espai dins els edificis.

•  Nova xarxa elèctrica, que garanteix la qualitat del subministrament a tot el territori, amb una potència cinc vegades superior a la inicial.Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte