Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa

Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Concentració de talent arrow 22@Staying in company arrow Universitats
Concentració de talent
Universitats - 22@MBA
Versio per a Imprimir Enviar a un amic

Participar en el programa 22@MBA us permetrà oferir als vostres estudiants llocs de pràctiques en les empreses i els projectes més innovadors de 22@Barcelona.

Per beneficiar-vos del programa i obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb l’equip de 22@Staying in company enviant un correu a stayingincompany@22barcelona.com.

Qui hi pot participar?
En el programa hi poden participar totes les Escoles de Negocis de Barcelona, ja siguin ubicades al districte 22@Barcelona com fora d’aquest.

Per què participar?
 • Perquè us permetrà establir contactes amb les empreses més innovadores de 22@Barcelona.
 • Perquè us permetrà ampliar la vostra borsa de pràctiques sense cap despesa addicional.
 • Perquè en tot moment tindreu control sobre les ofertes i establireu els convenis directament amb les empreses.
 • Perquè és un servei complementari que atorga valor afegit a la borsa de treball de la vostra Escola de Negocis i us pot servir com a un element més d’atracció d’estudiants.  
 • Perquè us permetrà beneficiar-vos de la difusió del programa i participar en els actes previstos en el marc d’aquest.   

Com participar?
 1. Participar és molt fàcil! Si sou una Escola de Negocis i esteu interessats en participar, poseu-vos en contacte amb l’equip de 22@Staying in company i us assignarem un nom d’usuari i contrasenya. Això us permetrà tenir accés a l’eina de gestió d'ofertes on-line de 22@Barcelona.
 2. Dins de l'aplicació de 22@Staying in company, l'opció Oferta formativa us permetrà introduir la vostra oferta, descrivint els programes de MBA que impartiu i el perfil professional dels estudiants que el cursen.
 3. Aquesta informació serà publicada al web de 22@Staying in company accessible per a tots els usuaris i amb els corresponents links a la web corporativa de l'Escola de Negocis.
 4. A més a més,  cada vegada que una empresa ofereixi unes pràctiques que s’ajustin al perfil dels vostres estudiants, podreu consultar-la a través del  web.
 5. En cas que considereu interessant una oferta, podreu informar d’ella als vostres alumnes. Vosaltres controlareu en tot moment les ofertes que els vostres estudiants podran visualitzar en l’aplicació.
 6. Els estudiants interessats en una oferta, podran presentar el seu CV a través de l’aplicació. Les empreses consultaran aquesta informació i iniciaran el procés de selecció.
 7. Una vegada seleccionat l’estudiant, l’empresa us enviarà una sol·licitud de conveni per tal de que pogueu gestionar-la.

Quan participar?
El període de sol·licitud de pràctiques per part de les empreses està obert tot l’any. Sou vosaltres qui decidiu quan s’informa als estudiants.

Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte