Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió
Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | ParticipaInici
Concentració de talent
Formulari MBA
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Aquest programa us ofereix la possibilitat d’acollir els estudiants internacionals en pràctiques que estan cursant estudis de Máster in Business Administration a les escoles de negocis més prestigioses de Barcelona. Participar us permetrà atraure el talent necessari per millorar la productivitat de la vostra empresa i us facilitarà el desenvolupament de les vostres estratègies d’internacionalització.

Mitjançant la participació activa de les escoles de negocis i el contacte directe d’aquestes amb els estudiants internacionals, es reduiran les barreres que limiten l’atracció de l’alumnat internacional i així podreu seleccionar els estudiants que més s’adaptin a les vostres necessitats. 

Si sou una empresa o institució i esteu interessats en participar, us convidem a donar-vos d’alta al programa. D’aquesta forma podreu realitzar les vostres sol·licituds d’estudiants i estar en tot moment informats dels terminis dels diferents programes.


Qui hi pot participar?

En el programa hi poden participar tant empreses privades com institucions públiques, ja siguin ubicades al districte 22@Barcelona com fora d’aquest.
 
Els estudiants que participen en el programa són els estudiants estrangers que cursen estudis de MBA a les escoles de negocis de Barcelona.

Per què participar?

•    Perquè us permetrà disposar de personal en formació avançada en les diferents àrees d’activitat de la vostra empresa o institució.
•    Perquè us permetrà incorporar talent internacional d'arreu del món per inculcar la cultura de la vostra organització amb l'objectiu de potenciar la vostra estratègia d'internacionalització.
•    Perquè us permetrà conèixer en profunditat i en condicions reals de treball a candidats per a incorporar-se en un futur a l’empresa.
•    Perquè serà l’empresa qui seleccioni els estudiants que creieu més adequats.
•    Perquè no s’estableix cap relació contractual entre l’empresa i l’estudiant, ja que la naturalesa del conveni és acadèmica i no laboral.
•    Perquè no hi ha despeses de seguretat social (es cobreixen amb l’assegurança escolar).
•    Perquè computa com a una despesa més de personal.
•    Perquè hi ha la possibilitat de deduir un 20% de la despesa de la quota líquida si es tracta de projectes de R+D.

Com participar?

1.    Participar és molt fàcil! Si sou una empresa o institució i esteu interessats en participar, us convidem a donar-vos d’alta al programa. Això us permetrà tenir accés a l’eina que 22@Barcelona posa a la vostra disposició per realitzar sol·licituds d’estudiants i estar en tot moment informats dels terminis dels diferents programes.
2.    Dins de l'aplicació de 22@Staying in company, l'opció Afegir sol·licitud us permetrà introduir la vostra oferta, descrivint les tasques i el perfil professional de l'estudiant que voleu incorporar en pràctiques.
3.    Aquesta oferta, serà enviada a les escoles de negocis que ofereixin el perfil d’estudiants requerit.
4.    Els candidats interessats en la vostra pràctica us presentaran directament el seu currículum i els podreu consultar sempre que vulgueu des de l'apartat Candidatures.
5.    S’iniciarà el procés d’entrevistes de selecció amb els diferents candidats. Una vegada hagueu fet la selecció, us podreu posar en contacte amb l'estudiant per concretar els detalls de la pràctica i preparar la Proposta de conveni.
6.    Una vegada seleccionat l’estudiant, feu clic a sobre la seva candidatura i us apareixerà el formulari corresponent a la proposta de conveni que haureu d’omplir i enviar a l’escola de negocis.
7.    Aquesta fitxa, que ja conté tota la informació necessària sobre la proposta de pràctiques, serà enviada a les autoritats competents de cada escola perquè n'aprovin la idoneïtat. Cada escola de negocis es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar-vos l’aprovació del conveni i us citaran per procedir a fer la corresponent signatura.

Quan participar?

Els períodes per presentar una sol·licitud d’estudiants per part de les empreses són:
  - Curs 2009-10: Des del dia 1 de gener fins el 31 de maig de l'any 2009.
Els períodes per fer la selecció dels estudiants són:
  - Curs 2009-10: A partir del mes de juny de l’any 2009
Els períodes a partir dels quals els estudiants començaran a fer pràctiques són:
  - Curs 2009-10: A partir de juny de l’any 2009

Una vegada inscrits en l’aplicació del programa, rebreu periòdicament els avisos d’inici i finalització dels períodes de sol·licitud d’estudiants.Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte