Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa

Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Concentració de talent arrow 22@Staying in company
Empreses - 22@BECAT
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Aquest programa us ofereix la possibilitat d'acollir estudiants en pràctiques de les universitats internacionals més prestigioses. A partir d'un sistema d'adjudicació de beques als millors estudiants procedents dels països d'interès estratègic, 22@BECAT aproximarà el talent a les universitats nacionals i us obrirà les portes per incorporar-los a la vostra empresa o institució.

Participar us permetrà atraure el talent necessari per millorar la productivitat de la vostra activitat i us facilitarà el desenvolupament de les vostres estratègies d.internacionalització.

Si sou una empresa o institució i esteu interessats en participar, us convidem a donar-vos d'alta al programa. D'aquesta forma podreu realitzar les vostres sol·licituds d'estudiants i estar en tot moment informats dels terminis dels diferents subprogrames.

Qui hi pot participar?

Al programa hi poden participar tant empreses privades com institucions públiques, ja siguin ubicades al districte 22@Barcelona com fora d'aquest. Per participar al programa, és imprescindible que almenys una de les parts (estudiant o empresa/institució) estigui situada dins del districte 22@Barcelona. Així, les empreses de fora del districte tindran l'oportunitat de sol·licitar estudiants provinents de les universitats ubicades a 22@Barcelona. Aquestes són: la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Oberta de Catalunya i l.Escola Superior de Disseny BAU.

Els estudiants que participen al programa són els estudiants estrangers que cursen estudis de postgrau, màster i doctorat a Barcelona.

Per què participar?

.   Perquè us permetrà disposar de personal en formació avançada en les diferents àrees d'activitat de la vostra empresa o institució.
.  Perquè us permetrà incorporar talent internacional d'arreu del món per inculcar la cultura de la vostra organització amb l'objectiu de potenciar la vostra estratègia d'internacionalització.
.   Perquè us permetrà conèixer en profunditat i en condicions reals de treball a candidats per a incorporar-se en un futur a l'empresa.
.   Perquè serà l'empresa qui seleccioni els estudiants que creieu més adequats.
.   Perquè no s'estableix cap relació contractual entre l'empresa i l'estudiant, ja que la naturalesa del conveni és acadèmica i no laboral.
.   Perquè no hi ha despeses de seguretat social (es cobreixen amb l'assegurança escolar).
.   Perquè computa com a una despesa més de personal.
.   Perquè hi ha la possibilitat de deduir un 20% de la despesa de la quota líquida si es tracta de projectes de R+D.

Com participar?

1.    Participar és molt fàcil! Si sou una empresa o institució i esteu interessats en participar, us convidem a donar-vos d'alta en el programa. Això us permetrà tenir accés a l'eina que 22@Barcelona posa a la vostra disposició per realitzar sol·licituds d'estudiants i estar en tot moment informats dels terminis dels diferents subprogrames.
2.    Dins de l'aplicació de 22@Staying in company, l'opció Oferta de pràctiques us permetrà introduir la vostra oferta, descrivint les tasques i el perfil professional de l'estudiant que voleu incorporar en pràctiques.
3.    Aquesta oferta, serà enviada a les universitats que ofereixin el perfil d'estudiants requerit.
4.    Els candidats interessats en la vostra pràctica us presentaran directament el seu currículum i els podreu consultar sempre que vulgueu des de l'apartat Candidatures.
5.    S'iniciarà el procés d'entrevistes de selecció amb els diferents candidats. Una vegada hagueu fet la selecció, us podreu posar en contacte amb l'estudiant per concretar els detalls de la pràctica i preparar la Proposta de conveni.
6.    Una vegada seleccionat l'estudiant, feu clic a sobre la seva candidatura i us apareixerà el formulari corresponent a la proposta de conveni que haureu d'emplenar i enviar a la universitat.
7.    Aquesta fitxa, que ja conté tota la informació necessària sobre la proposta de pràctiques, serà enviada  les autoritats competents de cada universitat perquè n'aprovin la idoneïtat. Cada universitat es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar-vos l'aprovació del conveni i us citaran per procedir a fer la corresponen signatura.
8.    Per informar a l'equip de 22@Staying in company quins són els països d'interès estratègic per a la vostra organització, no oblideu omplir degudament els formularis de previsió de futures edicions.

Quan participar?

Els períodes per presentar una sol·licitud d'estudiants són:
.    Curs 2008-09: Des del 27 d'octubre fins el 31 de novembre
.    Curs 2009-10: Des del dia 1 de gener fins el 31 de març
Els períodes per fer la selecció dels estudiants són:
.    Curs 2008-09: Durant el mes de desembre de l'any 2008
.    Curs 2009-10: Durant el mes de juny de l'any 2009
Els períodes a partir dels quals els estudiants començaran a fer pràctiques són:
.    Curs 2008-09: A partir del gener de l'any 2009
.    Curs 2009-10: A partir del mes d'octubre de l'any 2009

Una vegada inscrits en l'aplicació del programa, rebreu periòdicament els avisos d'inici i finalització dels períodes de sol·licitud d'estudiants.

                                                                                                                                                                               FAQ


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte