Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió
Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | ParticipaInici arrow Innovació Social arrow Espai per a professionals arrow 22@Voluntariat
Què és el 22@Voluntariat?
Versio per a Imprimir Enviar a un amic

És una iniciativa oberta a totes les persones que formen part de 22@Network (treballadors, treballadores i persones jubilades d'empreses de 22@Network) i que volen donar suport als projectes socials, educatius i culturals que es duen a terme des de les entitats i associacions del Districte de Sant Martí.  

Si treballes a 22@Barcelona, aquesta és la teva oportunitat per ajudar a les associacions del barri que més ho necessiten, conèixer noves persones i créixer personalment participant com a voluntari en activitats i tasques socials i culturals, com ara: acompanyar persones amb problemes de mobilitat; donar suport en classes d'alfabetització digital per a la gent gran, persones amb discapacitats o altres col.lectius; assessorar sobre aspectes de gestió de projectes socials i culturals; practicar català o castellà amb persones nouvingudes o practicar anglès amb nois i noies d'escoles del barri, etc.

Fes-te voluntari! 
Per inscriure't i rebre més informació fes clic aquí.

Si formes part d'una entitat del Districte de Sant Martí, pots proposar activitats i tasques de voluntariat. Així doncs, podràs acollir un mínim de dos voluntaris i donar a conèixer la teva missió entre persones i entitats noves. Totes les tasques i activitats són possibles, seran proposades i seleccionades per les persones inscrites com a voluntaris i tindran una durada de tres mesos.

Inscriu-te!  
Per inscriure't i rebre més informació fes clic aquí.

Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte