Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Innovació Econòmica arrow Clústers arrow TecMed
Cluster
TecMed
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
En l'àmbit de les biociències, Catalunya té un gran potencial de recerca i generació de coneixement gràcies al centres de recerca de primer nivell internacional que ja hi estan ubicats. Des del 22@Barcelona estem treballant per aconseguir que el desenvolupament empresarial del sector de les tecnologies mèdiques evolucioni al mateix ritme que en d'altres regions europees amb una activitat industrial, científica i innovadora similar a la catalana.

Així, 22@Barcelona, mitjançant les activitats de foment d'àrees d'excel·lència en el sector de les tecnologies mèdiques, té la missió de potenciar la creació i el creixement d'empreses relacionades amb la biotecnologia i l'enginyeria biomèdica, així com l'atracció d'empreses d'aquest sector de cara a desenvolupar un clúster amb referències tant nacionals com internacionals.

En concret 22@Barcelona desenvoluparà espais específics (oficines i laboratoris de recerca) per a que les empreses d'aquest sector nascudes en els entorns de les universitats o dels parcs científics puguin disposar d'entorns de creixement en els que ubicar-se i establir els vincles necessaris amb les entitats relacionades. Aquestes iniciatives empresarials, coexistiran amb activitats de recerca i desenvolupament, transferència de tecnologia, formació, etc.

Per desenvolupar aquest projectes, 22@Barcelona col·labora amb els principals agents del sector de les tecnologies mèdiques a la ciutat, com són el Parc Científic de Barcelona (PCB - UB), el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB - UPF), el Centre de Recerca en Bioenginyeria Biomèdica, la recent creada associació d'empreses biotech Catalonia Bio, el Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial de la Generalitat de Catalunya (CIDEM), sota el marc de la Bioregió de Catalunya.


Per veure les Empreses TecMed instal·lades o en curs d'instal·lació en el districte 22@Barcelona, feu clic aquí.

Per consultar el dossier econòmic del sector de la Biotecnologia a Barcelona i Catalunya, feu clic aquí.
Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte