Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Innovació Econòmica arrow Clústers arrow TIC arrow Centre tecnològic TIC
TIC
Barcelona Digital Centre Tecnològic
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Al districte 22@Barcelona s'hi ubica Barcelona Digital, el centre tecnològic de referència a Catalunya pel què fa al sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Té com a missió contribuir al desenvolupament de la Societat de la Informació i al creixement del sector TIC i està al servei de l'empresa d'aquest sector i de l'empresa usuaria de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

La cartera de serveis de Barcelona Digital inclou investigació aplicada i desenvolupament tecnològic, valorització de la investigació, obtenció de financiació per la investigació i la innovació, asessorament tecnològic, formació especialitzada i promoció i divulgació de l'ús de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

Així mateix, Barcelona Digital gestiona el Clúster TIC català. Es tracta d'una Agrupació Empresarial Innovadora (AEI), la finalitat de la qual és impulsar la competitivitat del sector TIC tot potenciant una nova cultura empresarial basada en la col·laboració i la innovació oberta.

El centre, especialitzat en els àmbits de la seguretat, la mobilitat i la salut, ha estat impulsat per l'agència ACC1Ó CIDEM|COPCA i forma part de la xarxa de centres tecnològics de Catalunya.

Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte