Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió
Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | ParticipaInici arrow III Jornada de Clústers
III Jornada de Clústers Urbans
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
El passat 12 de febrer del 2009, 22@Barcelona, en col·laboració amb el Ministeri d’Indústria, ACC1Ó i l'Ajuntament de Barcelona, va organitzar la III Jornada de Clústers Urbans que va reunir a prop de 700 directius i representants d’importants i destacades empreses i institucions dels cinc clústers que composen el districte de la Innovació: Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Mèdia, Tecnologies Mèdiques, Energia i Disseny.

La Jornada, que també va comptar amb la presència de personalitats com el conseller d’Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el tinent d’alcalde d’hisenda i promoció econòmica i president de 22@Barcelona, Jordi William Carnes o el president del Patronat de Barcelona Centre de Disseny, Miquel Valls, s’ha consolidat com un espai de referència per al debat sobre el model de Clústers Urbans en  l’Economia del Coneixement així com un punt de trobada pel treball dels clústers que integren el 22@Barcelona.

Degut a l'èxit creixent d'assistència a les tres jornades celebrades fins ara, ja s'està començant a preparar la quarta edició per l'any 2010. En aquest procés volem comptar amb la vostra participació per tal d’adaptar-nos a les vostres necessitats i inquietuds, així com assegurar-nos de que la  dinàmica i el programa de la propera Jornada sigui el més atractiu i interessant possible per a tots.

Per aquest motiu ens seria de gran utilitat que contestéssiu el qüestionari que conté només 3 preguntes i que trobareu en el següent link.

Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte