Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Un nou model de ciutat
Normativa
Estat actual


Inici arrow Innovació Urbana arrow Normativa arrow Plans derivats
Normativa
Plans derivats
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Amb objecte de permetre un millor ajust dels diversos programes funcionals en el seu entorn urbà, el pla 22@Barcelona no determina des de l'origen l'ordenació detallada i precisa de cada part del territori, sinó que es remet al planejament derivat per a concretar i especificar l'ordenació de cada àmbit de transformació.

El pla 22@Barcelona delimita, inicialment, sis àrees, que es desenvolupen per iniciativa pública. La societat 22@Barcelona ha elaborat la redacció d'aquest planejament en estreta col·laboració amb el sector d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona. Les sis àrees: Llull Pujades Llevant, Perú-Pere IV, Campus Audiovisual, Parc Central, Eix Llacuna i Llull Pujades Ponent. tenen un àmbit agregat de 925.482 m² de sòl i representen el 47% de l'àmbit total de transformació. Es pretén que aquestes sis àrees configurin els nous elements d'estructura urbana i actuïn de motors en la transformació del barri, possibilitant la implantació d'activitats que puguin jugar un paper estratègic en la creació de noves dinàmiques del sector.

Així mateix, el pla 22@Barcelona permet que els altres àmbits de planejament no inclosos en aquestes sis àrees es puguin desenvolupar per iniciativa privada o pública. Amb l'objectiu que la renovació pugui adaptar-se als requeriments urbanístics, econòmics i socials de cada part del territori, preveu diferents tipus de plans: plans d'illa, plans de parcel·les de més de 2000 m², plans d'edificis industrials consolidats, plans d'edificis industrials d'interès i plans de fronts consolidats d'habitatges.

Per consultar els plans derivats aprovats en exposició pública*, feu click aquí.

*Els documents complets en paper de tots els expedients en exposició pública es poden consultar al Departament d'Informació i Documentació Urbanística.


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte