Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Un nou model de ciutat
Normativa
Estat actual


Inici arrow Innovació Urbana arrow Estat actual arrow Gestió urbanística
Estat actual
Gestió urbanística
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Desembre 2011

L’impuls de l’execució del planejament urbanístic té com conseqüència immediata i necessària la materialització de les transformacions en els ordres físic, jurídic, econòmic i social, generant i imposant expectatives i obligacions, beneficis i càrregues, drets i deures. La tasca més específica de la gestió urbanística és l’exigència del compliment de les diverses obligacions, càrregues i deures urbanístics.

Des de l’inici de 22@ fins a 31 de desembre de 2011, s’han tramitat més de 190 instruments de gestió. S’han gestionat més de 625.000 m2 de sòl, que representen el 47% de l’àmbit de renovació i dels quals aproximadament 200.000 m2 de sòl han estat cedits a l’Ajuntament de Barcelona per ser destinats a espais públics, equipaments, vials, habitatges de protecció i activitat econòmica. Quant a sostre, això suposa un total de 1.920.000 m2, dels quals més de 120.000 m2 són públics, per a habitatges de protecció, i més de 30.000 m2 per a activitats. La resta són de titularitat privada per activitats.

D’altra banda, aquests processos han generat uns ingressos econòmics per fer front a l’execució del Pla Especial d’Infraestructures de 45,26 milions d’euros, IVA inclòs, i uns ingressos econòmics per contravalor de sòls i sostres no cedits físicament de 24,55 milions d’euros.

Per consultar els plans de gestió urbanística aprovats el mes de juliol de 2012, feu clic aquí.Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte