Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Agenda arrow 22@Breakfast arrow Històric arrow 22@Update Breakfast gener 2007
22@Update Breakfast gener 2007
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Carlos Domingo, director de Telefónica I+D: .Barcelona debe convertirse en centro de innovación..

Barcelona, 31 de gener.- L.espai Movistar de Teléfonica ha acollit aquest matí l.edició mensual del 22@Update Breakfast, que ha organitzat 22@Barcelona en col.laboració de Telefónica I+D i que ha estat presidit pel president de 22@Barcelona, Miquel Barceló.

En aquest acte, el gurú en telefonia mòbil i cofundador a Espanya de Mobile Monday, Rudy Waele, ha presentat les últimes tendències en telefonia mòbil, els anomenat Mobile 2.0, nous aparells amb més capacitat de processament, més memòria, multifuncionals i amb banda ampla que .ja són tota una realitat i que converteixen els telèfons mòbils en plataformes d.innovació..

Precisament, en els últims anys, els nous mòbil .han evolucionat i permeten la innovació en l.entorn, en xarxa, totalment oberta i en relació amb altres institucions., segons ha manifestat el responsable de la comunitat Mobile Monday Barcelona, Carlos Ferreiro.

Al 22@Update Breakfast també s.ha presentat un avenç del Mobile Monday Peer Awards que organitza la comunitat global d.innovadors professionals del mòbil, Mobile Monday, dins del 3GSM el proper dia 12 de febrer, en què es premiaran a les empreses més innovadores en tecnologia mòbil.

La innovació a Telefónica
Per la seva part, el director general de Telefónica I+D, Carlos Domingo, ha manifestat que .Barcelona s.ha de convertir en un centre d.innovació.. Per això, Telefónica va decidir establir a la ciutat el seu centre de recerca, que pretén convertir-se en centre de referència i excel.lència tant nacional com a internacional.

.La innovació a Telefónica és imprescindible per reforçar el projecte de lideratge diferencial., ha manifestat Domingo. Per això, la companyia ha establert la cultura de la innovació que .ha de formar part de la ADN de l.empresa, potenciant el procés d.innovació; convertint aquesta en competència dels directius; fomentant l.educació de la innovació i incentivant-la entre els seus treballadors..

Per concloure l.acte, el president de 22@Barcelona, Miquel Barceló, ha presentat les últimes novetats del districte de la innovació amb la creació de la primera xarxa d.aules multimèdia d.accés públic a Barcelona o la celebració el proper dia 8 de febrer de la I Jornada de Clusters Urbans, que convertirà Barcelona en capital de la innovació.

Descarregar:  Innovació a Telefonica
Descarregar: Mobile 2.0


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte