Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Agenda arrow 22@Breakfast arrow Històric arrow 22@Update Breakfast juny 2007
22@Update Breakfast juny 2007
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
Les noves tecnologies aplicades al sector de la medicina, centren el 22@Update Breakfast del mes.
 
22@Barcelona, en col·laboració amb l.empresa líder en telemedicina, Telemedicine Clínic, han organitzat l.edició del mes de juny del 22@Update Breakfast.

L.acte ha estat presidit pel president de 22@Barcelona, Miquel Barceló, i ha comptat amb la participació del Gerent de l.Àrea d.Innovació, Tecnologia i Incubació de  Projectes Empresarials del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Dr. Lluís Pareras, que ha explicat els beneficis de l.aplicació de les noves tecnologies en la medicina i com aquesta innovació ofereix noves oportunitats de negoci.

Tot seguit, dins del programa de .L.innovador del mes., el Cofundador i Director de Marketing de l.empresa pionera en telemedicina, Telemedicine Clínic, el Dr. Henrik Agrell, ha ofert exemples sobre diagnòstic i seguiment mèdic a distància, com pot ser l.assistència domiciliària a les persones grans o el tractament sanitari a persones que viuen en indrets aïllats o molt allunyats dels centres de salut.

Per finalitzar, i com ja és habitual, el president de 22@Barcelona, Miquel Barceló, ha presentat les novetats del districte 22@Barcelona.

Amb aquesta trobada, 22@Barcelona dóna a conèixer importants innovacions en el camp de la medicina per tal de potenciar el seu clúster de tecnologies mèdiques, encaminat a la creació i creixement d.empreses relacionades amb la biotecnologia.
 
Descarregar ponències
- Tecmedicas 22at
- TMC


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte