Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa
Inici arrow Agenda arrow 22@Breakfast arrow Històric arrow 22@Update Breakfast maig 2007
22@Update Breakfast maig 2007
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
El director general d.Àrea Digital del Grup Godó, José Luis Rodríguez ha afirmat que .Internet ha canviat les regles del joc. i Xavier Castellnou, director comercial de Canal IP, ha constatat que el 70% dels internautes a Espanya fan servir els cercadors.

JOSÉ LUIS RODRÍGUEZ, DIRECTOR GENERAL D.ÀREA DIGITAL DEL GRUP GODÓ: .INTERNET NO ÉS CAP REPTE DE FUTUR. ÉS UN REPTE ACTUAL. .EL MODEL DE NEGOCI A INTERNET ES TROBA EN LA MONETITZACIÓ DE L.AUDIÈNCIA.

Barcelona, 31 de maig.- .Internet no és cap repte de futur. És un repte actual i els mitjans de comunicació tradicionals han d.avançar ràpidament en aquest nou món.. El director general d.Àrea Digital del Grup Godó, José Luis Rodríguez, qualificava d.aquesta manera la situació actual que viuen els grans mitjans de comunicació de masses durant el 22@Update Breakfast que ha organitzat 22@Barcelona en col·laboració amb la Consultoria de Màrqueting Online Canal IP.

Per a Rodríguez, .Internet ha canviat les regles de joc., tant pel que fa a l.audiència com en el model de negoci. Així, es passa de les denominades .masses. a una audiència composada per molts individus. Enfront els mitjans de comunicació tradicionals que són unidireccionals, estan pensats per als consumidors i es dóna un missatge únic, Internet proporciona una interacció entre els individus i el consumidor és també emissor, en tant que pot crear ell mateix el missatge que, per tant, es personalitza.

.El model de negoci a Internet està en la monetització de l.audiència. Davant l.oferta gratuïta que proporciona, s.ha de rendibilitzar el seu ús mitjançant la publicitat, tenim en compte l.audiència., ha assegurat José Luis Rodríguez.

Per tot això, els mitjans de comunicació tradicionals han de redefinir i concretar els valors centrals del periodisme dins d.Internet. Així, per al director general d.Àrea Digital del Grup Godó, .els mitjans s.han d.encarregar de filtrar, validar i enriquir la informació; ordenar el fluxe i trànsit de consultes i controlar la credibilitat.. D.aquesta manera, també s.aconseguirà definir la nova relació amb els consumidors i els nous models de monetització de l.activitat.

Com ser Wally a Internet
El 22@Update Breakfast del mes de maig també ha comptat amb la col·laboració com a empresa amfitriona amb Canal IP, consultora de Màrqueting Online, qui ha constatat que el 70 per cent dels internautes a Espanya fan servir els cercadors. Per això, .les empreses han d.esdevenir la mítica figura de Wally i han de destacar respecte a les altres companyies quan es facin recerques amb els cercadors., ha constatat el director Comercial de Canal IP, Xavier Castellnou.

Per aconseguir-ho i trobar-se en els anomenats .Top 10., és a dir, aquells deu primers contactes que apareixen en els cercadors, .el més important és definir els criteris de recerca més adients mitjançant un bon posicionament a Internet, que originarà més trànsit cap a la web de l.empresa., ha destacat Castellnou.

Per finalitzar, el president de 22@Barcelona, Miquel Barceló, ha destacat el paper important de l.era digital avui en dia.

Descarregar ponència: Grup Godó


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte