Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Innovació Econòmica arrow Plataforma internacional
Plataforma internacional
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
22@Barcelona estableix un model diferencial de ciutat per atreure als sectors emergents de l'economia global, sectors estratègics en el posicionament internacional de la regió metropolitana.

En aquest model s'impulsa, d'una banda, la connexió internacional entre l'Administració Pública, les empreses i institucions de R+D i Transferència Tecnològica i les universitats; incentivant l'atracció internacional de talent a les empreses i centres de formació universitària ubicats en el 22@Barcelona que funcionen com a motor per a l'arribada d'empreses estrangeres al districte.

Una de les eines estratègiques específiques per a facilitar l'arribada d'empreses estrangeres a Barcelona és el Programa LANDING.

LANDING és una eina estratègica d'alt valor afegit que facilita l'accés al sistema d'innovació espanyol a iniciatives empresarials tecnològiques i intensives en coneixement.

LANDING ofereix una plataforma privilegiada: una incubadora internacional al pol d'innovació de Barcelona, una de les metròpolis europees més importants i capital econòmica, cultural i administrativa de Catalunya. Des d'aquesta plataforma es facilita una ràpida implantació al territori, a més de permetre a l'empresa créixer en un dels mercats més atractius del món sense haver de preocupar-se de l'arribada ni de l'adaptació al nou entorn.

LANDING està liderat per dues de les universitats tecnològiques espanyoles de més prestigi: Programa Innova (Universitat Politècnica de Catalunya - UPC), Parc d'Innovació La Salle i per 22@Barcelona, i compta amb el suport del CIDEM (Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial), COPCA (Consorci de Promoció Comercial de Catalunya), Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Dades de contacte:

Àvila, 138 3a planta
08018 Barcelona
Tel. +34 93 5073500
landing@landingbarcelona.com
Skype: landing_barcelona
www.landingbarcelona.com

Informació disponible en Xinès.


Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte