Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Innovació Econòmica arrow Cultura innovadora
Cultura innovadora
Versio per a Imprimir Enviar a un amic

A l’Ajuntament de Barcelona tenim el compromís i la ferma convicció de que la Innovació és la principal opció estratègica per al futur. L’evolució econòmica i social passa per l’economia basada en el coneixement com a procés de superació de l’era industrial.  En una situació com l’actual, aquelles ciutats que siguin capaces de fer una transformació cap a una economia basada en el coneixement, aprofitant l’allau creixent i sostingut d’innovacions tecnològiques, tindran millors possibilitats de ser més competitives en els mercats globals.

A més, Barcelona té tots els condicionants per ser una ciutat que lideri projectes que facin que els indicadors d’innovació millorin substancialment. Les ciutats que més innoven i les més creatives són les que més emprenen, les que més participen i es connecten; i Barcelona és ja una ciutat creativa i del coneixement.

Per aquest motiu, d’entre els objectius de la societat municipal 22@Barcelona es troba el de fomentar la innovació a la ciutat de Barcelona a través de projectes específics per generar demanda sofisticada, tant des de la iniciativa privada com des del sector públic. Així s'erigeix el districte com un laboratori urbà on poder provar-hi nous productes i que permet posicionar la ciutat de Barcelona com un referent en innovació, en tots els seus àmbits.

Consulteu els diferents serveis que 22@Barcelona ofereix a les empreses per fomentar la innovació i la tecnologia en el teixit empresarial, aixó com, per ajudar-les a desenvolupar la seva activitat amb èxit.Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte