Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Concentració de talent
Clústers
Cultura innovadora
Centres tecnològics
Plataforma internacional
Espais de negocis
Espai per a professionals
Serveis a l'empresa
Estat actual


Inici arrow Innovació Econòmica arrow Concentració de talent
Concentració de talent
Versio per a Imprimir Enviar a un amic
 
Cada vegada és més evident que la concentració de talent s'ha convertit en l'actualitat en un element fonamental pel desenvolupament econòmic. En un context d'economia global i alta competitivitat, el futur de les ciutats i les empreses passa per la seva capacitat d'atraure i retenir professionals qualificats per afrontar els nous reptes.

22@Barcelona, a partir de la concentració de nuclis generadors de coneixement i un teixit productiu dinàmic i innovador, ofereix l'entorn estratègic per al desenvolupament d'aquest talent. Mitjançant la interacció contínua entre empreses, institucions educatives i parcs de recerca, afavoreix la creació de projectes conjunts entre els joves talents i el conjunt empresarial per tal de treure la màxima rendibilitat del coneixement generat.

A través del programa 22@Staying in company del districte posa els millors estudiants a disposició de les empreses ubicades al 22@Barcelona amb la finalitat d'atraure, retenir i connectar el talent internacional i local.

Les principals universitats catalanes ja han apostat pel districte 22@Barcelona, així com nombrosos centres de formació, de Recerca i Desenvolupament (R+D)  i de transferència tecnològica.

D'entre les noves infraestructures de coneixement del districte 22@Barcelona, cal destacar:
el nou Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, la nova seu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el centre de formació contínua de la Universitat de Barcelona (IL3), el Campus Tecnològic i Empresarial de Barcelona - Clúster d'Energia (b_TEC), Bau - Escola Superior de Disseny, la School of Professional & Executive Development (UPC) i diverses iniciatives per a la concentració de centres de R+D i d'innovació, entre altres.

Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs Global
© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte