Ajuntament de Barcelona
Start Webmap Documents Newsletter Contact Opinion

Presentation | Urban Innovation | Economic Innovation | Social Innovation
Current affairs | Public contracting | Join
Start arrow Current affairs arrow Press Room arrow Register now
Press Room-News
Dolby inaugurates its first European R&D centre in Barcelona
The audio multinational will promote solutions for the cinematographic sector from its new facilities in Barcelona's district 22@.
Read more...
Premien una promoció d’habitatges del 22@ per la seva construcció sostenible
El primer edifici de la ciutat amb qualificació energètica A, situat al carrer de Roc Boronat, ubicat al districte de la innovació, ha rebut un reconeixement a la seva sostenibilitat amb el Gran Premi a la Promoció Immobiliària més Sostenible 2012, que ha atorgat Endesa en el marc del Meeting Point.
Read more...
Social Point aconsegueix una inversió de sis milions d'euros
L'empresa, que té la seu al districte 22@, és una de les primeres del món en el sector dels jocs per a xarxes socials i ha estat premiada recentment als Premis Nacionals a la Indústria del Videojoc, lliurats al saló Gamelab Barcelona 2012.

Read more...
Inauguren el 'Twentytú', un hotel de baix cost al 22@
La constructora barcelonina Brilten ha invertit set milions d'euros en aquest nou equipament hoteler, que comptarà amb 2.500 m², 4 plantes, 62 habitacions i 240 llits, i preus per nit d'entre 18 i 22 euros.

Read more...


Members of:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCIOpenLivingLabs Living Labs Global© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Credits · Opinion · Contact